SmackDown Live! 14/2/2017: Όλος ο κόσμος στα χέρια του


Με ψηλά το κεφάλι αποχώρησε από το χτεσινό SmackDown Live! ο νέος WWE Champion, Bray Wyatt. Ο Eater of Worlds επικράτησε, στο main event, των John Cena και AJ Styles σε ένα Triple Threat title Match και συνέχισε να βρίσκεται στην κορυφή του μπλε brand. Αρνήθηκε να τον αντιμετωπίσει ο Randy Orton που έκανε την εμφάνιση του μετά τον αγώνα, διέλυσε για δεύτερη σερί βραδιά τον Dean Ambrose ο Baron Corbin, συνεχίζει να υποτιμάει την Naomi η Alexa Bliss. 


   Την αυλαία άνοιξε ο νέος WWE Champion, Bray Wyatt, για να πανηγυρίσει με τον δικό του ξεχωριστό τρόπο την κατάκτηση του τίτλου δυο βραδιές πριν. Τον διέκοψε ο John Cena που του υπενθύμισε πως έχουν προγραμματισμένο αγώνα για τη ζώνη αργότερα στη βραδιά και είπε πως θα την πάρει πίσω. Με τη σειρά του έκανε την εμφάνιση του ο AJ Styles για να πει πως δικαιούται νωρίτερα ένα rematch για να επανακτήσει τον τίτλο. Τη λύση στη διαφωνία τους βρήκε ο GM του SmackDown, Daniel Bryan, που κανόνισε ένα Triple Threat Match για το κορυφαίο πρωτάθλημα του brand στο main event της βραδιάς.

                                             Since both Cena and Styles are owed rematches for the WWE Title, he makes a Triple Threat Match for later on SmackDown LIVE.

   Οι American Alpha νίκησαν εύκολα τους Ascension. Μετά τον αγώνα, οι Usos φρόντισαν να πικάρουν από τη γιγαντοοθόνη τους πρωταθλητές.

                                               

   Στα backstage, ο Dean Ambrose έψαχνε απεγνωσμένα τον Baron Corbin. Ξαφνικά, έπεσε πάνω στους Ellsworth και Carmella. Υπήρξε ένας μικρός διαπληκτισμός και ο Daniel Bryan που έτυχε να περνάει από εκεί κανόνισε αγώνα ανάμεσα στον Ellsworth και τον Ambrose. Ο  αγώνας δεν πραγματοποιήθηκε ωστόσο μιας και ο Lunatic δέχθηκε τη βάναυση επίθεση του Baron Corbin στη ράμπα της εισόδου. Στη συνέχεια, δήλωσε πως όλες αυτές οι πράξεις του γίνονται ως αντίποινα που ο Ambrose του κόστισε στο Elimination Chamber την ευκαιρία να κατακτήσει τον παγκόσμιο τίτλο.

                                                  Baron Corbin drags Ambrose out onto the stage.

   Στα backstage, ο Daniel Bryan ανακοίνωσε πως Natalya και Nikki Bella θα λύσουν τις διαφορές τους μια και καλή την επόμενη εβδομάδα σε ένα Falls Count Anywhere Match.

   Η Mickie James πήρε τη ρεβάνς κόντρα στη Becky Lynch, καθώς ξεγέλασε την αντίπαλο της με έναν υποτιθέμενο τραυματισμό κατά τη διάρκεια του αγώνα.

                                                  

   Η νέα γυναικεία πρωταθλήτρια, Naomi, βγήκε για να δώσει συνέντευξη στη Renee Young. Την διέκοψε η Alexa Bliss που την υποτίμησε λέγοντας πως η νίκη της δυο βραδιές πριν ήταν απλά θέμα τύχης και πως οποιαδήποτε άλλη φορά βρεθούν στο ρινγκ, θα την κερδίσει. Τέλος, της έδωσε προθεσμία ως την επόμενη εβδομάδα για να της δώσει πίσω τον τίτλο.

                                                   Alexa says she’s giving Naomi one week and she’s coming for her title. “Yeah, Naomi, feel that glow,” Alexa says.

   Στο main event, John Cena, AJ Styles και Bray Wyatt έδωσαν έναν πανέμορφο αγώνα με διακύβευμα το WWE title. Πριν την έναρξη της αναμέτρησης, ο πρώην αδερφός του Wyatt, Luke Harper, εμφανίστηκε από το πουθενά και επιτέθηκε στον νυν πρωταθλητή. Μολαταύτα, ο Eater of Worlds κατάφερε να επανακάμψει και τελικά να επικρατήσει των αντιπάλων του, κάνοντας το νικηφόρο pinfall στον John Cena έπειτα από Sister Abigail.

                                                   Wyatt takes advantage of Cena temporarily eliminating Styles and hits The Cenation Leader with the Sister Abigail for the win.

   Μετά τον αγώνα, έκανε την εμφάνιση του ο Randy Orton, ο οποίος δήλωσε υποταγή στον αφέντη του και ανέφερε πως δε θα εξαργυρώσει την ευκαιρία του για ματς παγκόσμιου τίτλου στη WrestleMania. Ο Wyatt γέλασε και είπε πως κέρδισε ήδη μια θέση στο βασίλειο.

                                                    What will the 2017 Royal Rumble winner say to his possible WrestleMania opponent?

   Άποψη: Σημείο 1: Συνεχίζει να εξελίσσεται ωραία η όλη υπόθεση με τη Wyatt Family. Οι σεναριογράφοι πάνε να θολώσουν τα νερά, να ξεγελάσουν όσους διαβάζουν τα spoilers και γι' αυτό έγινε η όλη φάση με τον Randy Orton στο τέλος. Πάντως εμένα κάτι μου λέει πως θα προσθέσουν και τον Luke Harper στο title match της WrestleMania. Η επίθεση του στον Bray πριν το main event το σηματοδοτεί.

   Σημείο 2: Χάρηκα πολύ πάντως που βγήκαν μέσα σε μια βραδιά John Cena και AJ Styles από το παιχνίδι του τίτλου. Καλό είναι να αρχίσουν να χτίζονται από νωρίς τα feuds και να μην περιπλέκουν τα πράγματα όπως έκαναν σε παλαιότερα Road to WrestleMania.

   Σημείο 3: Κάτι μου λέει ότι η Naomi δε θα τη βγάλει μέχρι τη WrestleMania ως πρωταθλήτρια...

   Σημείο 4: Σε γενικές γραμμές ωραίο και απολαυστικό επεισόδιο. Λίγα και καλά segments και ματς, μεθοδικό και σωστό χτίσιμο στις κόντρες. Το main event ματσάρα με τα όλα της!!!! Πολλά όμορφα spots και πολύ high drama σχεδόν σε κάθε λεπτό. Έχασα το μέτρημα στις φορές που το κοινό φώναξε:"This is awesome".

   
SHARE
    Σχόλια για το άρθρο
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου