RAW 13/2/2017: Η στιγμή της Bayley


                 

   Ονειρική στιγμή για τη Bayley το main event του χτεσινού RAW, στο οποίο κατάφερε να κατακτήσει για πρώτη φορά στην καριέρα της τον γυναικείο τίτλο του κόκκινου brand κερδίζοντας τη Charlotte. Σε καταστροφή αναδείχθηκε το φεστιβάλ φιλίας που είχε διοργανώσει ο Chris Jericho, επιτέθηκε στον Sami Zayn ο Samoa Joe, συνεχίζει να διαλύει τον Roman Reigns ο Braun Strowman.


   Την αυλαία άνοιξε η Stephanie McMahon που ανακοίνωσε πως αυτή θα διευθύνει το επεισόδιο μιας και ο Mick Foley έχει πάρει ρεπό. Τη διέκοψε ο Roman Reigns που απαίτησε αγώνα, μέσα στη βραδιά, με τον Braun Strowman για να πάρει εκδίκηση για όσα έγιναν την προηγούμενη εβδομάδα. Οι Luke Gallows και Karl Anderson έκαναν με τη σειρά τους την εμφάνιση τους και ζήτησαν από τη Stephanie έναν Handicap αγώνα για να μάθουν στον Reigns να σέβεται. Η Commissioner του κόκκινου brand πραγματοποίησε το αίτημα τους.

                                                

   Αν και είχε το αριθμητικό μειονέκτημα, ο Roman Reigns κατάφερε να πάρει τη νίκη με DQ και στη συνέχεια να πετάξει εκτός ρινγκ τους ομαδικούς πρωταθλητές του RAW.

                                                

   Σε έναν σύντομο filler αγώνα, ο Kofi Kingston της New Day κέρδισε εύκολα τον Bo Dallas.

                                                

   O Jack Gallagher νίκησε τον Noam Dar και έστειλε μήνυμα στον Cruiserweight Champion, Neville, εν όψει του αγώνα τους στο Fastlane.

                                                

   Μετά από δεκαεπτά εβδομάδες διαφήμισης, η Emmalina πραγματοποίησε το ντεμπούτο της στο RAW απλά για να ανακοινώσει τη μετατροπή της από Emmalina σε Emma...

                                                 

   O Mark Henry αντιστάθηκε κόντρα στον Braun Strowman, o Monster Among Men όμως κατάφερε να τον λυγίσει και να πάρει τη νίκη με ένα Powerslam. Μετά τον αγώνα, έκανε την εμφάνιση του ο Roman Reigns για αντίποινα. Ο Strowman όμως είχε άλλη άποψη και κατάφερε να πάρει το πάνω χέρι σε μεταξύ τους brawl για δεύτερη συνεχόμενη εβδομάδα.

                                                

   Ο Samoa Joe έδωσε συνέντευξη στα backstage στον Michael Cole. Έδωσε εξηγήσεις για τη σχέση του με τον Triple H και ανέφερε τις επιδιώξεις του όσο θα βρίσκεται στο RAW brand.


   Σε μια αναμέτρηση στην οποία ο Rusev είχε το πάνω χέρι καθ' όλη σχεδόν τη διάρκεια της, o Sami Zayn κατάφερε να αποσπάσει τη νίκη με ένα Helluva Kick από το πουθενά. Στη συνέχεια, προέβη σε "σκληρές" δηλώσεις κατά του Samoa Joe, που λίγα λεπτά νωρίτερα στη συνέντευξη του στον Michael Cole μίλησε υποτιμητικά για εκείνον. Ο Samoan Submission Machine δεν το άφησε να περάσει έτσι και του επιτέθηκε βάναυσα αφήνοντας τον μάλιστα αναίσθητο με ένα Coquina Clutch.

                                                He locks The Underdog from the Underground in the Coquina Clutch.

   Ο Akira Tozawa κέρδισε τον Ariya Daivari με ένα German Suplex. Παρέα στους σχολιαστές, κατά τη διάρκεια του αγώνα, έκανε ο The Brian Kendrick.

                                                


   Καταστροφικό ήταν το φεστιβάλ φιλίας που είχε διοργανώσει ο Chris Jericho προς τιμήν του καλύτερού του φίλου, Kevin Owens. Ο Y2J προσπάθησε να ευχαριστήσει με τα δώρα του τον Universal Champion, δεν κατάφερε όμως τίποτα άλλο παρά να τον απογοητεύσει. Το αποκορύφωμα ήταν η εμφάνιση του Gillberg, τη στιγμή που ο KO πίστευε πως αντί αυτού θα εμφανιζόταν ο Goldberg και θα τον διέλυαν. Ο Prizefighter τότε είπε πως είχε κι αυτός ένα δώρο για τον κολλητό του. Το δώρο αυτό ήταν μια καινούρια λίστα, η οποία όμως είχε πάνω της το όνομα του Chris Jericho. Στα ξαφνικά, ο KO εξαπέλυσε επίθεση προς τον καλύτερο του φίλο και τον ισοπέδωσε χρησιμοποιώντας ως όπλα κάποια από τα δώρα που του είχε δώσει.

                                              

   Ο Cesaro δε δυσκολεύτηκε ιδιαίτερα και επιβλήθηκε του Enzo Amore με ένα Uppercut.

                                              

   Στο main event του επεισοδίου, Bayley και Charlotte έδωσαν άλλον έναν όμορφο αγώνα με διακύβευμα τον γυναικείο τίτλο. Η Charlotte εστίασε στον λαιμό της διεκδικήτριας, η οποία όμως κατάφερε να της αντισταθεί επάξια. Η Dana Brooke έκανε την εμφάνιση της προκειμένου να βοηθήσει την πρωταθλήτρια και η Sasha Banks ανταπέδωσε κάνοντας της επίθεση και δίνοντας μάλιστα ασίστ στη Bayley, ώστε να εκτελέσει το Bayley to Belly στην Queen και να της κάνει το νικητήριο pinfall για να στεφθεί για πρώτη φορά στην καριέρα της γυναικεία πρωταθλήτρια του RAW. Στη συνέχεια, η νέα κάτοχος του τίτλου πανηγύρισε με την φίλη της και με το κοινό.

                                               Bayley slams Charlotte with a Bayley-to-Belly.



   Άποψη: Σημείο 1: Συγχαρητήρια στη Bayley!!! Άξιζε να πάρει κι αυτή κάποια στιγμή τίτλο στο main roster. Είναι το ίδιο ταλαντούχα στο ρινγκ με τις υπόλοιπες Horsewomen. Ελπίζω μόνο να μην κάνουν τα "μαγικά" τους πάλι στο WWE και γίνει το Womens title ξανά μπαλάκι του τένις με τη Charlotte να το χάνει στα RAW και να το επανακτάει στα PPV. Αυτό που θέλει ο κόσμος και που πρέπει να γίνει είναι ένα heel turn της Sasha Banks και ματς εκείνης και της Bayley στη WrestleMania για το title.

  Σημείο 2: Απρόσμενη η επίθεση του Kevin Owens στον Chris Jericho. Πολύ ωραίο το όλο segment, έχω απορία για το τι θα γίνει στη συνέχεια. Τέθηκαν οι βάσεις πάντως για το πολυσυζητημένο μεταξύ τους ματς στη WrestleMania. Ελπίζω μόνο να γίνει με διακύβευμα το Universal title...

   Σημείο 3: Sami Zayn vs Samoa Joe is what is best for business!!! Έδιναν ματσάρες πέρσι τέτοιον καιρό στο NXT. Ώρα να ξεδιπλώσουν το αστείρευτο ταλέντο τους και να δείξουν την πολύ καλή χημεία που έχουν στο ρινγκ και στο main roster!!!

   Σημείο 4: Σε γενικές γραμμές καλό επεισόδιο. Το έσωσαν το Womens title Match και τα segment των Chris Jericho-Kevin Owens και Sami Zayn-Samoa Joe. Στον απόηχο ενός τρομερού SmackDown exclusive Elimination Chamber PPV, το RAW στάθηκε αρκετά καλά.
      
SHARE
    Σχόλια για το άρθρο
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου