NXT 8/2/2017: Δεν τα βάζεις με τη SAnitY

Όχι σε έναν, αλλά σε δύο αγώνες επικράτησε η SAnitY στο επεισόδιο του NXT αυτής της εβδομάδας και εδραίωσε την κυριαρχία της στο κίτρινο brand. Πανηγύρισε με glorious τρόπο τη νίκη του επί του Shinsuke Nakamura και την κατάκτηση του NXT title o Bobby Roode, επέστρεψαν με ορέξεις οι Revival, ανακοινώθηκε μεγάλος αγώνας για την επόμενη εβδομάδα. Διαβάστε παρακάτω.


   Το επεισόδιο άνοιξε με έναν Tag Team αγώνα ανάμεσα στα μέλη της SAnitY, Killian Dain και Alexander Wolfe, και τους The Bollywood Boyz. Ο Killian Dain έκανε όλη τη δουλειά διαλύοντας τους αντιπάλους του και δίνοντας τη νίκη στην ομάδα του. Μετά το ματς, ο Erick Young δήλωσε πως ο Tye Dillinger είναι μέλος της SAnitY επειδή έχασε απ' αυτόν στο Takeover.

                                            

   Η Liv Morgan κατάφερε να αποσπάσει τη νίκη απέναντι στη Billie Kay, μολονότι η δεύτερη είχε τη βοήθεια της φίλης της, Payton Royce, καθ' όλη τη διάρκεια του αγώνα.

                                            

   Ο Tye Dillinger σχολίασε τη δήλωση του Erick Young νωρίτερα στο σόου. Του επιτέθηκε η SAnitY και ήρθαν για να τον σώσουν οι Roderick Strong και No Way Jose. Ανακοινώθηκε πως στο main event της βραδιάς οι SAnitY θα αντιμετωπίσουν τους Tye Dillinger, No Way Jose και Roderick Strong σε ένα 6 Man Tag Team Match.


                                            

   Ο GM του NXT, William Regal, ανακοίνωσε πως την επόμενη εβδομάδα ο United Kingdom Champion, Tyler Bate, θα υπερασπιστεί τον τίτλο του απέναντι στον Trent Seven. Τον διέκοψαν οι Billie Kay και Payton Royce που παραπονέθηκαν για την άδικη νίκη της Liv Morgan. Ο Regal τότε κανόνισε Tag Team Match την επόμενη εβδομάδα, στο οποίο η ομάδα των Kay και Royce θα αντιμετωπίσει την ομάδα της Morgan και μιας παρτενέρ της επιλογής της.


   Οι Revival πραγματοποίησαν την επιστροφή τους στην αγωνιστική δράση και νίκησαν σχετικά σύντομα τους Heavy Machinery. Στη συνέχεια, δήλωσαν πως είναι η καλύτερη ομάδα στον κόσμο και πως στο επόμενο Takeover θα πάρουν τους NXT Tag Team titles από τους Authors of Pain. Αυτή η δήλωση δεν άρεσε στους τελευταίους που έκαναν την εμφάνιση τους για φασαρίες. Οι Revival αποχώρησαν αλλά λίγο αργότερα επέστρεψαν για να επιτεθούν πισώπλατα στους Authors και να ξανατραπούν σε φυγή.

                                           

   Ο Bobby Roode έκανε την εμφάνιση του, μέσα από επευφημίες του κοινού, για να χλευάσει τον Shinsuke Nakamura και να πανηγυρίσει την κατάκτηση του NXT Championship.

                                           

   Στο main event, η SAnitY εκμεταλλεύτηκε την ξαφνική παρέμβαση της Nikki Cross, που επιτέθηκε στον Tye Dillnger κατά τη διάρκεια του αγώνα, και πήρε τη νίκη έπειτα από pinfall του Erick Young στον Roderick Strong.

                                           

  Άποψη: Σημείο 1: Ικανοποιητικό επεισόδιο. Ποικιλία σε αγώνες και segments. Αρχίζει να ανεβάζει στροφές το NXT. Την επόμενη εβδομάδα, δεδομένου ότι θα υπάρξει title match, θα είναι ακόμη καλύτερο.

  Σημείο 2: Ωραίο finisher αυτό του Killian Dain. Από την τοποθέτηση του αντιπάλου μέχρι την εκτέλεση.

SHARE
    Σχόλια για το άρθρο
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου