Ποιο είναι το μέλλον της Nikki Bella στο WWE;

Η Nikki Bella επέστρεψε πέρυσι στο WWE μετά από πολλούς μήνες εκτός δράσης καθώς είχε υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση στον αυχένα της. Τις τελευταίες μέρες έχουν κυκλοφορήσει αρκετές πληροφορίες στο διαδίκτυο σχετικά με το μέλλον της στην εταιρεία.

Συγκεκριμένα, το Pro Wrestling Sheet αναφέρει ότι η Nikki Bella δε σκοπεύει να αποσυρθεί έπειτα από τον αγώνα της στη WrestleMania, όπου πιθανότατα θα βρεθεί στο πλευρό του John Cena ώστε να αντιμετωπίσουν τον Miz και τη Maryse, αλλά να πάρει άδεια.

Επιπλέον, το Wrestling Observer Newsletter αναφέρει ότι τα προβλήματά στον αυχένα της μετά την επέμβαση της γίνονται ολοένα περισσότερο αισθητά και έχουν οδηγήσει σε αδυναμία μερικές φορές σε κάποια μέρη του σώματός της.

Η ίδια ελπίζει πως αν πάρει άδεια και παλεύει μόνο στα μεγάλα PPVs θα μπορέσει να επιστρέψει. Αλλά οι μέρες στις οποίες δούλευε full-time έχουν πιθανότατα τελειώσει. Το συμβόλαιό της λήγει μετά την WrestleMania αλλά αναμένεται να παραμείνει στο WWE, όπως και η αδερφή της, ακόμα και αν η καριέρα της έχει τελειώσει. 
SHARE
    Σχόλια για το άρθρο
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου