WWE United Kingdom Championship Tournament Τελική Φάση 15/1/17: Έγραψε ιστορία ο Tyler Bate!

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η τελική φάση του WWE United Kingdom Championship Tournament, στο οποίο κατάφερε να γράψει ιστορία ο Tyler Bate, o οποίος στέφθηκε νικητής του τουρνουά και παράλληλα έγινε ο πρώτος WWE United Kingdom Champion στην ιστορία. Το GWN σας μετέδωσε ζωντανά όλη τη δράση που έλαβε μέρος στο τουρνουά εδώ. Διαβάστε παρακάτω.

Προημιτελική φάση του τουρνουά

Ο αγώνας με τον οποίο ξεκίνησε η βραδιά ήταν αυτός του Pete Dunne εναντίον του Sam Gradwell. O Bruiserweight αναδείχθηκε νικητής όταν εκτέλεσε ένα Bodyslam στα σχοινιά στην τραυματισμένη μέση του Gradwell. Μετά τον αγώνα ο Dunne εκτέλεσε το The Bitter End στον αντίπαλό του, προειδοποιώντας έτσι τους υπόλοιπους συμμετέχοντες στο τουρνουά.


Σειρά είχε ο αγώνας του Mark Andrews εναντίον του Joseph Conners. Έπειτα από έναν αγώνα στον οποίο ο Andrews έδειξε αρκετά highflying στοιχεία και ο Conners την χαρακτηριστική επιθετικότητα του, ο Mark Andrews πήρε τη νίκη με ένα όμορφο Shooting Star Press.


Στον επόμενο αγώνα της προημιτελικής φάσης είχαμε μια έκπληξη, καθώς ο Wolfgang κατάφερε και επικράτησε εναντίον ενός από των φαβορί του τουρνουά, Trent Seven, με ένα Swanton Bomb.


Ο τελευταίος αγώνας της προημιτελικής φάσης ήταν μεταξύ των Tyler Bate και Jordan Devlin. Τη νίκη πήρε ο Tyler Bate έπειτα από το Tyler Driver 97. 


Ημιτελική φάση του τουρνουά

Στον πρώτο ημιτελικό του τουρνουά ο Pete Dunne τέθηκε αντιμέτωπος με τον Mark Andrews. Ο αγώνας είχε πολύ καλό θέαμα με τους δύο παλαιστές να εκτελούν πολύ όμορφες κινήσεις. Τελικά αυτός που επικράτησε ήταν ο Pete Dunne αφού εκτέλεσε το The Bitter End στον Mark Andrews.


Στον δεύτερο ημιτελικό του τουρνουά, ο Tyler Bate κοντραρίστηκε με τον Wolfgang για μια θέση στον μεγάλο τελικό. Ο Tyler Bate μπόρεσε να αποσπάσει τη νίκη αφού εκτέλεσε το Tyler Driver 97 στον αντίπαλό του. Μετά το τέλος του αγώνα, του επιτέθηκε ο αντίπαλός του στον τελικό, Pete Dunne, ο οποίος τον τραυμάτισε και έθεσε σε αμφιβολία τον τελικό του τουρνουά.


Σε έναν αγώνα που δεν ήταν μέρος του τουρνουά, ο Neville πραγματοποίησε εμφάνιση-έκπληξη και επικράτησε του Tommy End με το Red Arrow. Μετά τον αγώνα η Charly Caruso μας ενημέρωσε ότι παρά τον τραυματισμό του ο Tyler Bate ήταν σε θέση να αγωνιστεί στον τελικό του τουρνουά.


Τελικός του τουρνουά

Στον τελικό του WWE United Kingdom Championship Tournament βρέθηκαν αντιμέτωποι οι Pete Dunne και Tyler Bate. Μετά από έναν καταπληκτικό αγώνα όπου και οι δύο παλαιστές είχαν τις δικές τους στιγμές και έφτασαν κοντά στη νίκη, ο Tyler Bate ήταν αυτός που κατάφερε να πάρει τη νίκη μετά από το Tyler Driver 97, και αφού προηγουμένως είχε κάνει kickout από το The Bitter End του Bruiserweight. Έτσι λοιπόν έγινε ο πρώτος WWE United Kingdom Champion στην ιστορία.



Τα συγχαρητήρια που έδωσαν στο νικητή οι Finn Balor, Triple H, Fit Finlay και William Regal:


Αποτελέσματα τελικής φάσης WWE United Kingdom Championship Tournament 15/1/17

  • Ο Pete Dunne νίκησε τον Sam Gradwell
  • O Mark Andrews νίκησε τον Joseph Conners
  • O Wolfgang νίκησε τον Trent Seven
  • O Tyler Bate νίκησε τον Jordan Devlin
  • O Pete Dunne νίκησε τον Mark Andrews
  • O Tyler Bate νίκησε τον Wolfgang
  • O Neville νίκησε τον Tommy End (αγώνας εκτός του τουρνουά)
  • O Tyler Bate νίκησε τον Pete Dunne και έγινε ο πρώτος WWE United Kingdom Champion
Πώς σας φάνηκε το τουρνουά; Γράψτε στα σχόλια!
SHARE
    Σχόλια για το άρθρο
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου