WWE United Kingdom Championship Tournament 14/1/17: Τα αποτελέσματα του πρώτου γύρου

Χθες το βράδυ (14/1/17) το WWE πραγματοποίησε τον πρώτο γύρο του WWE United Kingdom Championship Tournament, από τον οποίο προκρίθηκαν όλα τα φαβορί για τη κατάκτηση του τουρνουά και παράλληλα του τίτλου. Μπορείτε να δείτε ξανά τη ζωντανή κάλυψη του πρώτου γύρου του τουρνουά από το GWN εδώ.

Στον πρώτο αγώνα της βραδιάς, ο Trent Seven βρέθηκε αντιμέτωπος με τον H.C. Dyer. O Seven ήταν αυτός που κατάφερε να πάρει τη νίκη όταν εκτέλεσε ένα δυνατό Clothesline στον Dyer και τον κράτησε κάτω για το Pinfall.


Στη συνέχεια πάλεψε ο Jordan Devlin, o οποίος έχει προπονηθεί και από τον πρώην WWE Universal Champion Finn Balor, εναντίον του Danny Burch. O Burch μάτωσε στον αγώνα και ο Devlin ήταν αυτός που επικράτησε με ένα δυνατό χτύπημα εν μέσω αμφιλογίας. O Devlin συνέχισε την επίθεσή του στον αντίπαλό του και μετά το τέλος του αγώνα.


Στον επόμενο αγώνα ο Sam Gradwell αντιμετώπισε τον Saxon Huxley. Τη νίκη πήρε ο Gradwell έπειτα από ένα Flying Headbutt.


Η βραδιά συνεχίστηκε με τον αγώνα του Bruiserweight, Pete Dunne, κόντρα στον Roy Johnson. O Dunne κατάφερε να πάρει νίκη αφού εκτέλεσε το The Bitter End στον Johnson. O Dunne αρνήθηκε να δώσει το χέρι στον αντίπαλό του μετά τον αγώνα.


Ο πέμπτος αγώνας που έλαβε μέρος ήταν αυτός του Wolfgang εναντίον του Tyson T-Bone. O Wolfgang ήταν εντυπωσιακός στον αγώνα και κατάφερε να πάρει τη νίκη εκτελώντας ένα ωραίο Swanton Bomb στον αντίπαλό του.


Στη συνέχεια, ο Joseph Conners τέθηκε αντιμέτωπος με τον James Drake. Και οι δύο παλαιστές είχαν τις στιγμές τους στον αγώνα αλλά ο Conners ήταν αυτός που επιβλήθηκε του αντιπάλου του με το DLD.


Έπειτα, ο Mark Andrews αντιμετώπισε τον Dan Moloney. O Mark Andrews είχε την υπεροχή στον αγώνα και με ένα όμορφο Shooting Star Press κατάφερε να προκριθεί στα προημιτελικά του τουρνουά.


Στον τελευταίο αγώνα της βραδιάς, κοντραρίστηκαν οι Tucker και Tyler Bate. Ο Tucker ήταν αυτός που κυριάρχησε στον αγώνα, αλλά ο Bate πήρε τη νίκη αφού εκτέλεσε πρώτα το The Tyler Driver 96.


Κάπως έτσι τελείωσε ο πρώτος γύρος του τουρνουά. Δείτε τα ζευγάρια αγώνων που θα πραγματοποιηθούν στη τελική φάση του τουρνουά απόψε στις 22:00 ώρα Ελλάδος.


Αποτελέσματα πρώτου γύρου WWE United Kingdom Championship Tournament
  • O Trent Seven επικράτησε του H.C. Dyer
  • O Jordan Devlin επικράτησε του Danny Burch
  • O Sam Gradwell επικράτησε του Saxon Huxley
  • O Pete Dunn επιβλήθηκε του Roy Johnson
  • O Wolfgang επιβλήθηκε του Tyson T-Bone
  • O Joseph Conners επιβλήθηκε του James Drake
  • O Mark Andrews πήρε τη νίκη κόντρα στον Dan Moloney
  • O Tyler Bate πήρε τη νίκη κόντρα στον Tucker
SHARE
    Σχόλια για το άρθρο
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου