Vince McMahon: "Δε κοιμάμαι ποτέ, αγαπώ πολύ αυτό που κάνω"

O Vince McMahon πρόσφατα παραχώρησε συνέντευξη στο NOLA.com στα πλαίσια της προώθησης της WrestleMania 34 που θα πραγματοποιηθεί στη Νέα Ορλεάνη και απάντησε σε αρκετές ερωτήσεις.

Διαβάστε τι είπε σχετικά με το εάν θα μειώσει τον ρυθμό με τον οποίο εργάζεται:
"Όχι. Όχι, ποτέ. Αυτό δεν είναι εργασία για μένα. Ποτέ δε πάω στη δουλειά. Ποτέ. Κάθε πλευρά της επιχείρησης, είτε αυτή είναι να συνεργάζομαι με τους παλαιστές ή την δημιουργική ομάδα, ακόμα και σε κάποιες περιπτώσεις που μιλώ με νομικά πρόσωπα, όλα είναι μια μεγάλη οικογένεια. Πότε δε πάω στη δουλειά."

Σχετικά με το πως αντέχει σε τέτοιος ρυθμούς στην ηλικία του:
"Ποτέ δε κοιμάμαι...Δεν ξέρω αν είναι λόγω ηλικίας. Το κάνω απλώς επειδή το κάνω. Είναι κάτι που αγαπώ και κάτι για το οποίο έχω πάθος. Δεν μπορώ να το χορτάσω. Πώς μπορείς να χορτάσεις κάτι που είναι πολύ, πολύ καλό; Για παράδειγμα μπορείς να τρως μπριζόλες κάθε βράδυ και να τις συνηθίσεις, αλλά αυτό που κάνω δεν είναι παρόμοιο. Αυτό δεν είναι δουλειά."

Σχετικά με το αν υπάρχει κάποιος αγώνας που θα ήθελε να γίνει στη WrestleMania αλλά δεν έγινε:
"Δε σκέφτομαι με αυτόν τον τρόπο. Υπάρχουν αγώνες που μπορείς να προγραμματίσεις, αλλά στην επιχείρισή μας τα πάντα υπόκεινται σε αλλαγές. Από δημιουργικής πλευράς, τα πάντα αλλάζουν όταν βλέπεις ότι μπορείς να κάνεις κάτι καλύτερο. Για παράδειγμα εάν βάλω το συγκεκριμένο κομμάτι εδώ, αυτό θα βοηθούσε πολύ, εν αντιθέσει π.χ. με αυτό που διαφημίζαμε ή η πορεία που ακολουθούσαμε."

"Ακούς το κοινό και αν το κοινό σε ακολουθεί σε αυτά που κάνεις ή νομίζεις ότι θα του αρέσει αυτό που θα κάνεις, τότε σε οδηγεί εκεί το κοινό . Δεν σκέφτομαι το τι θα μπορούσε να είχε συμβεί. Απλώς τα κάνουμε."

Σχετικά με το αν υπάρχει κάποιος superstar που πιστεύει ότι μπορεί να ανέβει σε κατάσταση main event μέχρι τη WrestleMania 34:
"Δε ξέρω. Αλλά και αν ήξερα δεν θα σας έλεγα. Διότι θα χαλούσε την έκπληξη. Απλώς είμαι ειλικρινής. Δεν ξέρω αν υπάρχει αυτή τη στιγμή, αλλά δε θα σας έλεγα όπως και να 'χει."

SHARE
    Σχόλια για το άρθρο
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου