Triple H: "Το φετινό Royal Rumble θα είναι απρόβλεπτο"

O Triple H παραχώρησε συνέντευξη στο IGN στα πλαίσια προώθησης της νέας ταινίας animation του WWE, Surf's Up 2: WaveMania, και μίλησε σχετικά με το φετινό Royal Rumble και τον Kurt Angle.

Διαβάστε τι είπε σχετικά με το φετινό Royal Rumble και την προβλεψιμότητά του:

"Το φετινό Royal Rumble Match είναι ένα από τα μεγαλύτερα, γεμάτα με αστέρες Rumbles που μπορώ να θυμηθώ. Απλώς κοιτάξτε αυτούς που έχουν ανακοινώσει τη συμμετοχή τους μέχρι στιγμής. Έχετε τον Goldberg, τον Lesnar και τον Undertaker. Όταν βλέπεις αυτούς τους παλαιστές αλλά και αυτούς τύπου Bray Wyatt και αυτούς τύπου Randy Orton και όποιον άλλο πρόκειται να συμμετάσχει, είναι πραγματικά ένα από τα σπουδαιότερα Rumbles που θυμάμαι. Μερικές φορές υπάρχει μια χρονιά σε ένα Rumble που σκέφτεσαι, «Εντάξει, μπορώ να δω ότι αυτό ή το άλλο θα συμβεί. Προς εκεί κατευθύνονται τα πράγματα.», Αλλά αυτή τη χρονιά, είναι πολύ δύσκολο να προβλέψεις το νικητή. Και νομίζω τότε το Rumble είναι στα καλύτερά του, δηλαδή όταν δεν μπορείς να προβλέψεις το τι θα συμβεί. Βλέπω πως το φετινό Royal Rumble Match μπορεί να έχει πολλές διαφορετικές εκβάσεις και θα γίνει με τρόπο που κανείς δε περιμένει."

Σχετικά με τον Kurt Angle:

"Νομίζω πως είναι μία πολύ άξια ένταξη στο Hall of Fame. Είχαμε μια συνεργασία με τον Kurt για πολύ καιρό αλλά όταν ο Kurt ήταν εδώ στο WWE, ο χαρακτήρας του είχε μεγάλη επιρροή, ήταν πολύ αξιομνημόνευτος και εμβληματικός. Κάτι που ξεχωρίζει για μένα είναι ότι εγώ ήμουν ήδη εδώ όταν ο Kurt έφευγε από τους Ολυμπιακούς και ξεκινούσε την προπόνηση. Χωρίς να το έχει κάνει πιο πριν, πήγε από μηδενική γνώση της επιχείρησης στο να είναι από τους καλύτερους παλαιστές της Attitude Era. Ανέβηκε πολύ γρήγορα, από το να περπατήσει για πρώτη φορά στο ρινγκ μέχρι να γίνει ένας από τους καλύτερους στον κόσμο. Συνέβη γρηγορότερα από οποιονδήποτε άλλο. Και αυτό είναι που κάνω περισσότερο στην καθημερινή εργασία μου. Το μεγαλύτερο μέρος της μέρας μου το αφιερώνω ψάχνοντας και προπονώντας ταλέντα. Νομίζω πως δεν έχω δει κανέναν με ανάπτυξη και πρόοδο σαν του Kurt Angle. Μόνο και μόνο για αυτό, έπρεπε να εισαχθεί. Αλλά μετά ρίχνεις μια ματιά σε ότι έχει κατορθώσει στο WWE και όχι μόνο, και σε αυτά που θα συνεχίσει να κατορθώνει. Είμαι πολύ χαρούμενος για τον Kurt Angle. Είμαι χαρούμενος επίσης που τα πράγματα στη ζωή του πάνε καλά."

SHARE
    Σχόλια για το άρθρο
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου