SmackDown Live 24/1/17: Και τώρα...Royal Rumble!

Ολοκληρώθηκε χθες το τελευταίο επεισόδιο του SmackDown Live πριν το κυριακάτικο Royal Rumble. Με επιτυχία υπερασπίστηκε ο Dean Ambrose το Intercontinental Championship εναντίον του Miz σε ένα Lumberjack Match. Πήρε το ψυχολογικό πλεονέκτημα κόντρα στον AJ Styles o John Cena εν όψει του αγώνα τους στο Royal Rumble. Εντάθηκαν οι διαφορές μεταξύ των μελών της Wyatt Family. Διαβάστε παρακάτω.

Το χθεσινό επεισόδιο ξεκίνησε με ένα backstage segment του SmackDown Live General Manager, Daniel Bryan, και του Miz. Μετά από μία σύντομη αντιπαράθεση ο Daniel Bryan ανακοίνωσε στον Miz πως θα αγωνιστεί αργότερα στη βραδιά για το Intercontinental Championship εναντίον του Dean Ambrose σε ένα Lumberjack Match.

Έπειτα, οι Luke Harper και Randy Orton τέθηκαν αντιμέτωποι με σκοπό να επιλύσουν τις διαφορές που είχαν τις τελευταίες εβδομάδες. Τελικά τη νίκη κατάφερε να πάρει ο Apex Predator εκτελώντας το RKO στον Luke Harper. Μετά τον αγώνα ο Bray Wyatt φαινόταν να επιδοκιμάζει τον Harper, όμως του επιφύλασσε ένα Sister Abigail, γεγονός που κάνει τα πράγματα ακόμα πιο δύσκολα για το μέλλον της Wyatt Family.


Σειρά είχε η συνέντευξη της Mickie James στην Renee Young. Η πρώην WWE Women's Champion ανέφερε ότι είναι δυσαρεστημένη που δεν υπολογίζουν τα κατορθώματά της στο WWE και αυτός είναι ο λόγος που συνεργάστηκε με την Alexa Bliss. Η Becky Lynch την διέκοψε και της επιτέθηκε. Τότε εμφανίστηκε από το πουθενά η SmackDown Women's Champion Alexa Bliss και με τη βοήθεια της Mickie James άφησαν την Becky Lynch να κείτεται στον καμβά.


Η Carmella έβγαλε τον James Ellsworth προκειμένου να του αγοράσει ρούχα. Μετά από πολλούς συνδυασμούς, κατέληξαν σε αυτόν της παρακάτω εικόνας.


Ακολούθησε ένα Over the Top Rope Battle Royal μεταξύ των Vaudevillains. Heath Slater, Rhyno, Breezango, Ascension, Curt Hawkins και Mojo Rawley με τον Baron Corbin να βρίσκεται στην περιγραφή του αγώνα και με το νικητή να κερδίζει μία θέση στο φετινό Royal Rumble Match. Τη νίκη πήρε ο Mojo Rawley αφού απέκλεισε τελευταίο τον Tyler Breeze.


Στη συνέχεια, ο WWE Champion AJ Styles έκανε την είσοδό του στο ρινγκ και διαμαρτυρήθηκε καθώς στην αφίσα για το Royal Rumble το πρόσωπό του βρίσκεται πολύ πίσω σε σχέση με αυτό του John Cena και παράλληλα αναρωτήθηκε τι πρέπει να κάνει για να κερδίσει τον σεβασμό όλων. Έπειτα κάλεσε τον John Cena να έρθει στο ρινγκ. Ο Cena ανταποκρίθηκε και είπε πως μπορεί ο AJ Styles να τα πηγαίνει πολύ καλά τους τελευταίους έξι μήνες αλλά αυτός ήταν τρομερός για μια δεκαετία και ότι δεν χρειάστηκε να εργαστεί στην ανεξάρτητη σκηνή διότι πάντα ανήκε στο WWE.


Ο Dolph Ziggler επικράτησε του Kalisto πολύ γρήγορα μετά από ένα δυνατό Superkick. Θέλησε να του επιτεθεί και μετά τον αγώνα, αλλά ο Apollo Crews έσπευσε στο ρινγκ και έσωσε τον Luchador από τον αλλαγμένο Dolph Ziggler.


Ήταν προγραμματισμένος αγώνας της Naomi εναντίον της Natalya που δεν έγινε ποτέ λόγω της επίθεσης της Nikki Bella στην τελευταία αφού προηγουμένως η Natalya της είχε επιτεθεί και αυτή. Η Naomi ζήτησε αντίπαλο και βγήκε η Alexa Bliss, η οποία δε δέχθηκε να παλέψει εναντίον της και απλώς την προσέβαλε.

Στο main event της βραδιάς πραγματοποιήθηκε ένα Lumberjack Match για το Intercontinental Championship μεταξύ του πρωταθλητή Dean Ambrose και του Miz. Μετά από έναν χαοτικό αγώνα με πολλές αναμείξεις των Lumberjacks ο Lunatic Fringe εκτέλεσε το Dirty Deeds στον Miz για να πάρει τη νίκη και να διατηρήσει το Intercontinental Championship.


Σας άρεσε το χθεσινό επεισόδιο του SmackDown Live; Γράψτε στα σχόλια!

SHARE
    Σχόλια για το άρθρο
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου