Εμφάνιση στο Royal Rumble Match o Samoa Joe;

Μία βδομάδα απέμεινε για ένα από τα πολυαναμενόμενα Pay Per Views της χρονιάς, το Royal Rumble, και ήδη έχει ξεκινήσει πιθανολογία στο διαδίκτυο σχετικά με πιθανά ντεμπούτα και επιστροφές στο φετινό Royal Rumble Match.

Σύμφωνα με διάφορες ξένες στοιχηματικές εταιρείες, ο Samoa Joe είναι ένα από τα φαβορί για την νίκη στο Royal Rumble Match, καθώς έρχεται πέμπτος στη σχετική λίστα και προς το παρών πρώτος βρίσκεται ο Braun Strowman. Επίσης σε άλλες κατηγορίες, ο Samoa Joe έχει απόδοση 1.13 για να εμφανιστεί στο Royal Rumble Match και 3.50 ώστε να πετύχει τους περισσότερους αποκλεισμούς.

Να ξεκαθαρίσουμε πως τα στοιχήματα που δίνουν οι εταιρείες δεν αποτελούν σαφή εικόνα για τον νικητή του Royal Rumble καθώς απέχουμε μία εβδομάδα μέχρι το PPV, οπότε δεν μπορούν να θεωρηθούν spoilers. Παρ'όλα αυτά, εάν ελέγξετε τις στοιχηματικές αποδόσεις μία ή δύο ώρες πριν το PPV, θα δείτε πως στις περισσότερες περιπτώσεις αυτά επιβεβαιώνονται. Αυτό συμβαίνει διότι άνθρωποι μέσα από την εταιρεία που γνωρίζουν τα αποτελέσματα ποντάρουν για να βγάλουν κέρδος. Επομένως καλό θα ήταν να μην δείτε τις αποδόσεις για το Royal Rumble λίγο πριν το PPV εάν δε θέλετε να σας χαλάσει η έκπληξη. Το ίδιο ισχύει βέβαια και για κάθε Pay Per View του WWE.
SHARE
    Σχόλια για το άρθρο
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου