Ο Mark Andrews αποκαλύπτει τον λόγο που δεν ταίριαξε με το TNA


Ο Mark Andrews έδωσε πρόσφατα συνέντευξη στο ESPN για να προωθήσει το UK Tournament και ανέφερε τον λόγο που αποχώρησε από το TNA. 

''Πέρασα πολύ ωραία στο TNA ωστόσο αποφάσισα πως ήρθε η ώρα να τελειώσω με αυτούς και να επιστρέψω στην Αγγλία όπου είναι μια καυτή θέση του Pro Wrestling αυτή την στιγμή.''

Ο Mark συνέχισε λέγοντας πως με το που τελείωσε το συμβόλαιο του με το TNA Wrestling το WWE επικοινώνησε μαζί του για να συμμετέχει στο UK Tournament και πιστεύει πως ήταν ο κατάλληλος συγχρονισμός. Είπε πως πέρασε καταπληκτικά όσο ήταν στο promotion και πως δεν υπήρξαν αντιπαραθέσεις από τις δύο πλευρές όταν έφυγε. Συνέχισε λέγοντας πως υπάρχει πολύ ταλέντο στην εταιρεία συμπεριλαμβανομένου του roster αλλά και του προσωπικού. Πιστεύει πως οι διαδικτυακές φήμες το έκαναν να φανεί χειρότερο απ' ότι ήταν πραγματικά και τους εύχεται τα καλύτερα για την συνέχεια.

Έκλεισε τονίζοντας πως όλα αυτά έγιναν ξαφνικά ωστόσο ο καθένας θα δεχόταν να δουλέψει για το WWE μιας και είναι το κορυφαίο promotion του κόσμου. Πρόσθεσε ότι αν δεν είχε επικοινωνήσει μαζί του το WWE θα συνέχισε να αγωνίζεται στην ανεξάρτητη σκηνή μετά την λήξη της συνεργασίας του με το TNA. 


SHARE
    Σχόλια για το άρθρο
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου