Kevin Owens: "Θα ήθελα τον Undertaker σε WrestleMania"

Ο WWE Universal Champion Kevin Owens παραχώρησε συνέντευξη στο Sky Sports ώστε να προωθήσει τον αγώνα του με τον Roman Reigns στο φετινό Royal Rumble.

Διαβάστε τι είπε σχετικά με τον Goldberg: 

"Ποτέ δεν ήμουν οπαδός του WCW όσο μεγάλωνα και οπότε δεν ήμουν ποτέ οπαδός του Goldberg - και του το έχω πει αυτό. Ήταν ο εχθρός, ήταν αυτός που έκλεβε την εμφάνιση του Steve Austin. Επομένως, το να σταθώ στο ρινγκ στο Raw, να ακούσω τη μουσική του και να δω τα πυροτεχνήματά του ήταν σουρεαλιστικό, καθώς τη δεκαετία του 1990 και του 2000 δεν τα άντεχα αυτά."

Σχετικά με τον Shinsuke Nakamura:

"Νομίζω πως αν δείτε στο ΝΧΤ, ο παλαιστής που φαίνεται πως ανήκει στο main event μιας WrestleMania είναι ο Nakamura, λόγω της αύρας και του ντόρου που δημιουργεί. Είναι ικανός στο να τραβάει την προσοχή του κοινού που δεν γνωρίζει ποιος είναι, με τις χαρακτηριστικές κινήσεις του και την είσοδό του - όταν έχει φτάσει στο ρινγκ, είσαι ήδη κολλημένος μαζί του."

Σχετικά με το να αντιμετωπίσει τον Undertaker:

"Εάν έπρεπε να κάνω μία μονάχα επιλογή σχετικά με τον αντίπαλό μου στη WrestleMania, αυτός θα ήταν ο Undertaker. Το όνομά του είναι συνώνυμο με το show αυτό και πάντα τον θαύμαζα - σαν ενήλικας, σαν παιδί και σαν έφηβος."
SHARE
    Σχόλια για το άρθρο
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου