John Cena: "Θα ήθελα να παλέψω εναντίον του Undertaker"

Ο John Cena παραχώρησε συνέντευξη στο ESPN και μίλησε μεταξύ άλλων σχετικά με το WWE και την προώθηση νέων ταλέντων αλλά και για το αν θα ήθελε να αγωνιστεί εναντίον του Undertaker.

Σχετικά με το WWE και την απόφασή του να προωθεί νέα ταλέντα:
"Μέσα στα δέκα και κάτι χρόνια που βρίσκομαι στο WWE, έχουν έρθει πολλά νέα ταλέντα στην εταιρεία και έχουν φύγει πολλά. Έχω δει περίπου τρία κύματα ταλέντων να έρχονται και να φεύγουν. Είχα την τύχη να βρίσκομαι σε ένα γκρουπ πολύ ταλαντούχων παλαιστών στις αρχές του 2000, με ονόματα όπως ο Randy Orton και o Brock Lesnar, για να ονομάσω μερικούς."

Σχετικά με το αν θα ήθελε να παλέψει εναντίον του Deadman: 
"O Undertaker αποτελεί σίγουρα έναν από τους ακρογωνιαίους λίθους του WWE και όπως λέω στον εαυτό μου ότι θα ήθελα πολύ να γνωρίσω και να παλέψω εναντίων του Andre the Giant, λόγω του σεβασμού προς το πρόσωπό του, πιστεύω πως η κατάσταση με τον Undertaker είναι παρόμοια, νομίζω πως υπάρχει μεγάλος σεβασμός προς τον Undertaker."

"Εάν με ρωτάτε για το εάν θα ήθελα να αντιμετωπίσω σε ένα πολύ μεγάλο αγώνα έναν από τους θρυλικότερους παλαιστές στη βιομηχανία, τότε η απάντησή μου είναι ότι θα το ήθελα."

Μπορείτε να διαβάσετε ολόκληρη τη συνέντευξη του John Cena εδώ.
SHARE
    Σχόλια για το άρθρο
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου