Ποιοι αγώνες φημολογούνται για τη WrestleMania 33;

Με τη WrestleMania 33 να πλησιάζει, καθώς απομένουν περίπου 100 μέρες για την πραγματοποίηση του show στις 2 Απριλίου 2017, έχει ήδη αρχίσει η φημολογία στο διαδίκτυο σχετικά με τους αγώνες που είναι πιθανό να λάβουν μέρος στο show.

Έτσι λοιπόν, και σύμφωνα με τον Dave Meltzer και το Wrestling Observer Newsletter, παρά το γεγονός ότι τα ανώτερα στελέχη του WWE έχουν πολλά σχέδια στο μυαλό τους, τρεις αγώνες φαίνεται πως είναι σίγουρο ότι θα γίνουν στην WrestleMania 33. Αυτοί οι τρεις αγώνες είναι: Brock Lesnar vs Goldberg, Seth Rollins vs Triple H και Big Show vs Shaquille O'Neal.

Ο Dave Meltzer αναφέρει πως είναι αρκετά πιθανό να συμβεί και το Undertaker vs John Cena, αλλά ο Vince McMahon δεν το έχει αποφασίσει ακόμα. Επίσης πιθανό να συμβεί είναι ένας multi person αγώνας για το Raw Women's Championship. Προς το παρόν και σχετικά με τον Undertaker, ο πιθανότερος αντίπαλός του είναι ο John Cena, με τον άλλο αντίπαλο που έχει προταθεί να είναι ο Roman Reigns με το σκεπτικό ότι ο Reigns είναι το μέλλον της εταιρείας, ότι το Undertaker vs John Cena δεν χτίζει το μέλλον και ότι αυτός ο αγώνας μπορεί να είναι ο τελευταίος του Undertaker. Οι ιθύνοντες του WWE πιστεύουν πως αν το WWE δεν κάνει τον αγώνα με τον Reigns αυτή τη χρονιά εναντίον του Undertaker, τότε μπορεί να μην τον κάνει και ποτέ. Όπως και να 'χει, εάν ο Cena και ο Reigns φύγουν πρωταθλητές από το Royal Rumble 2017, φαίνεται πως ο Undertaker θα προκαλέσει έναν από τους δύο στο main event της WrestleMania 33. 
SHARE
    Σχόλια για το άρθρο
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου