SmackDown 13/12/2016: Επιβίωσε και πάει για τίτλο ο Ziggler

 

                                           After hitting Ambrose with a superkick, Ziggler becomes the new No. 1 Contender to the WWE Championship!



   Νικητής και νούμερο ένα διεκδικητής για τον παγκόσμιο τίτλο αναδείχθηκε ο Dolph Ziggler που ξεπέρασε τα εμπόδια των Dean Ambrose, Luke Harper και The Miz στο Fatal 4 Way Elimination Match που διεξήχθη στο main event του SmackDown. Δεν μπόρεσε να αγωνιστεί λόγω κρυώματος ο James Ellsworth, κράτησε τον τίτλο της χάρη στον τραυματισμό της η Bliss, ορίστηκαν νέοι διεκδικητές για τους τίτλους των Wyatts. Διαβάστε παρακάτω.


   Στο ξεκίνημα είχαμε ένα backstage segment όπου οι Shane McMahon και Daniel Bryan κατσάδιασαν τον James Ellsworth για την παρέμβαση του στο title match ανάμεσα στους The Miz και Dean Ambrose την προηγούμενη εβδομάδα. Ο νούμερο ένα διεκδικητής για τη ζώνη του AJ Styles φτερνιζόταν καθ' όλη τη διάρκεια αυτού του κατσαδιάσματος, γεγονός που ανάγκασε τους δυο ιθύνοντες του μπλε σόου να ακυρώσουν το title match του απέναντι στον παγκόσμιο πρωταθλητή έως ότου είναι υγιής ώστε να αγωνιστεί.


   Το σόου άνοιξε με ένα ακόμη Miz TV με special guest τον AJ Styles. Ο Moneymaker αφού αρχικά πίκαρε μαζί με τον καλεσμένο του τον James Ellsworth, στη συνέχεια έψεξε τον παγκόσμιο πρωταθλητή λέγοντας πως είναι πολύ καλύτερος του. Ο Phenomenal εκνευρίστηκε και οι δυο τους κόντεψαν να πιαστούν στα χέρια, μέχρι να κάνει την παρέμβαση του ο Dean Ambrose. Οι heels εγκατέλειψαν το ρινγκ και εκείνη τη στιγμή εμφανίστηκε και ο Dolph Ziggler ο οποίος εκνεύρισε τον Intercontinental Champion και τον ανάγκασε να του επιτεθεί. Ακολούθησαν δυο Dirty Deeds του Ambrose στους Miz και Ziggler για να κλείσει το segment με εμφάνιση του Luke Harper που ξάπλωσε τον Lunatic στον καμβά με ένα Clothesline.

                                              

   Στα παρασκήνια ο AJ Styles παραπονέθηκε στους Bryan και Shane για το όλο σκηνικό και εκείνοι ανακοίνωσαν ένα Fatal 4 Way Elimination Match για το main event, ανάμεσα στους συμμετέχοντες του brawl, όπου ο νικητής θα αντιμετωπίσει τον Phenomenal στις 27 Δεκεμβρίου για τον παγκόσμιο τίτλο.


  Η Carmella κέρδισε τη Natalya με roll-up, σε ένα ματς που έγινε υπό την επίβλεψη της Nikki Bella. Πριν ξεκινήσει ο αγώνας, η Καναδή παλαίστρια προσπάθησε να πείσει τη Nikki πως όσα ισχυρίζεται η Carmella για την backstage επίθεση της σε αυτή, είναι ψέματα.

                                               

    Σε ένα Tag Team Battle Royal για την ανάδειξη των νούμερο ένα διεκδικητών για τους ομαδικούς τίτλους, οι Hype Bros πήραν τη νίκη με τον Zack Ryder να βγάζει στο τέλος τον Konnor των Ascension.

                                          

 
   Η Alexa Bliss επιτέθηκε στην local wrestler που είχε προγραμματιστεί να αντιμετωπίσει, πριν αρχίσει ο αγώνας. Την εμφάνιση της έκανε η Becky Lynch που προκάλεσε την πρωταθλήτρια σε αγώνα για τον τίτλο, με την τελευταία να αρνείται. Ο Shane McMahon όμως που εμφανίστηκε είχε διαφορετική άποψη και κανόνισε αγώνα ανάμεσα τους για τον γυναικείο τίτλο. Σε ένα όμορφο αλλά σύντομο ματς, η Becky πήρε τη νίκη αλλά με countout (ο τίτλος δεν άλλαξε χέρια), καθώς η Alexa τραυματίστηκε στο γόνατο και αναγκάστηκε να αποχωρήσει από τον αγωνιστικό χώρο.
                     
                                                    

   Σε ένα πολύ ωραίο Fatal 4 Way Elimination Match που έγινε υπό την επίβλεψη του AJ Styles, ο Dolph Ziggler κέρδισε τους Dean Ambrose, Luke Harper και The Miz και έγινε νούμερο ένα διεκδικητής για τον παγκόσμιο τίτλο. Αρχικά, ο Dean Ambrose έβγαλε εκτός τον The Miz με roll-up. Στη συνέχεια, ο Luke Harper βγήκε εκτός μετά από συνδυασμό Superkick και Dirty Deeds, ενώ τελευταίος βγήκε ο Lunatic εφόσον ο Ziggler εκμεταλλεύτηκε την παρέμβαση του Miz, που ξαναεμφανίστηκε στον αγωνιστικό χώρο για να πάρει εκδίκηση, και με ένα Superkick πήρε τη νίκη.
                                                   
                                                   With The Miz eliminated earlier, Harper sets his sights on Ambrose and Ziggler.

   ΑΠΟΨΗ: Μετά το όμορφο Triple Threat Tag Team Match του RAW, σειρά είχε και το SmackDown να προσφέρει έναν όμορφο multi man αγώνα. Πολύ σωστή η νίκη του Ziggler στο main event, θεωρώ ότι θα βγάλουν όμορφο ματς με τον Styles στις 27 Δεκεμβρίου. Δυστυχώς, για άλλη μια φορά θα αντιμετωπιστεί ως gloryfied jobber και θα ηττηθεί από τον παγκόσμιο πρωταθλητή. Δε λέω πως είναι σωστό να πάρει τον τίτλο αλλά κακά τα ψέματα θα τον ήθελα σε μια μεγάλη κόντρα με τον Phenomenal που θα οδηγήσει σε αγώνα μεταξύ τους στο Royal Rumble. Από τον ένα αγώνα που τους είδα μαζί, στο SmackDown μετά το SummerSlam αν δεν κάνω λάθος, έκρινα πως έχουν χημεία μεταξύ τους και μπορούν να βγάλουν όμορφα πράγματα στο ρινγκ. Δεν το βλέπω όμως να το πηγαίνουν για εκεί καθώς σε δυο εβδομάδες επιστρέφει ο John Cena και πιθανότατα (αν όχι σίγουρα) θα πάει αυτός για τον τίτλο του AJ. Ο Dean Ambrose λογικά θα προσπαθήσει να πάρει εκδίκηση και θα κυνηγήσει τον τίτλο του Miz. Σωστή κίνηση κι αυτή, θεωρώ πως η mid card ίσως τον βοηθήσει να ξαναποκτήσει την επαφή του με τον κόσμο ή τουλάχιστον να μην γιουχάρεται. Αν και για εμένα η καλύτερη λύση θα ήταν ένα heel turn, γεγονός που θα τον απελευθέρωνε στο ρινγκ και θα τον άφηνε να δείξει τις πολύ καλές τεχνικές του ικανότητες (όσοι τον έχουν παρακολουθήσει στο FCW ξέρουν) αλλά και θα του έδινε μια αλλαγή στο χαρακτήρα, τον οποίο ο κόσμος δείχνει να έχει βαρεθεί. Μου άρεσε πολύ που χρησιμοποιήθηκε επιτέλους όπως έπρεπε ο Luke Harper ο οποίος έδειξε στοιχεία dominant powerhouse και χρησιμοποίησε ποικίλες κινήσεις. Μιλάμε για έναν τρελά ταλαντούχο παλαιστή που μπορεί να κάνει σχεδόν τα πάντα στο ρινγκ μιας και πέρα από τη δύναμη του, διαθέτει και τρομερή ευκινησία (αν αναλογιστούμε το σωματότυπο του φυσικά). Μακάρι να συνεχίσουν έτσι και να μην τον βάζουν σε ανούσια ματς με τον σκουριασμένο Kane, στα οποία και ο ίδιος φαίνεται πολύ κατώτερος απ' ότι είναι. Αξίζει να πρωταγωνιστεί στα main event του blue brand κι αυτός κι ο Bray. Σωστή φυσικά και η νίκη των Hype Bros που θα jobbάρουν στους Wyatts. Οι American Alpha δεν πρέπει να χρησιμοποιηθούν ακόμη μιας και αποτελούν το ισχυρότερο χαρτί της Tag Division του μπλε brand και θα ήταν κρίμα να χάσουν με την πρώτη ευκαιρία που θα τους δοθεί για να κυνηγήσουν τους ομαδικούς τίτλους. Το καλύτερο θα ήταν να τους φυλάξουν για τη WrestleMania Season όπου και θα αντιμετωπίσουν εκεί τη Φαμίλια με την οποία έδειξαν να έχουν πολύ καλή χημεία στον αγώνα που έδωσαν στο SmackDown πριν το TLC. Η Alexa Bliss θα συνεχίσει την κόντρα της με την Becky μέχρι και το Royal Rumble. Νιώθω πως έχουν να δώσουν πολλά περισσότερα οι δυο τους στο ρινγκ απ' όσα έχουμε δει μέχρι στιγμής. Αδιάφορη η όλη φάση με τις Nikki Bella, Carmella και Natalya, δε θα τη σχολιάσω καν.


SHARE
    Σχόλια για το άρθρο
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου