Πιθανός τραυματισμός για τον Samoa Joe

Ένα νέο πλήγμα τραυματισμού φαίνεται πως υπάρχει στο WWE, καθώς οι πληροφορίες μας ενημερώνουν πως ο πρώην NXT Champion είναι αρκετά πιθανό να αντιμετωπίζει ένα άγνωστο προς το παρόν είδος τραυματισμού.

Ο Samoe Joe εμφανίστηκε στο live event που πραγματοποίησε το ΝΧΤ την Πέμπτη και λίγο πριν το main event ανακοίνωσε πως οι γιατροί δεν του έχουν δώσει την άδεια για να αγωνιστεί. Έπειτα παρακολούθησε το main event δίπλα στο ρινγκ και είδε τον NXT Champion Shinsuke Nakamura και τον Tye Dillinger να επικρατούν των Bobby Roode και Andrade "Cien" Almas.

Ο Joe πάλεψε με τον Nakamura μέσα στο Steel Cage στην Μελβούρνη της Αυστραλίας στις 8 Δεκεμβρίου και πάλεψε ξανά στις 10 Δεκεμβρίου στο Newcastle, όπου αυτός, ο Roode και ο Elias Samson ηττήθηκαν από τους Shinsuke Nakamura, Tye Dillinger και Buddy Murphy. Αυτοί που βρέθηκαν σε αυτά τα events αναφέρουν πως οι Joe και Nakamura δεν έκαναν πολλά στον αγώνα μεταξύ τους. Ο Joe αγωνίστηκε και στο live event στις 12 Δεκεμβρίου, όπου αυτός και η Revival ηττήθηκαν από τους ΤΜ-61 και Nakamura. Οι πληροφορίες λένε πώς ο Joe δεν έκανε και πολλά πράγματα και σε αυτόν τον αγώνα, γεγονός που ίσως υποδεικνύει ότι αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού.

Δεν υπάρχει κάποια επίσημη ενημέρωση πάνω στο θέμα, οπότε θα πληροφορηθούμε για την κατάσταση του Joe μέσα στις επόμενες μέρες.
SHARE
    Σχόλια για το άρθρο
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου