NXT 7/12/2016: To σήκωσε στην πατρίδα του ο King Of Strong Style!

Στο χθεσινό NXT προβλήθηκε ο αγώνας των Shinsuke Nakamura και Samoa Joe σε Live Event της Osaka στην Ιαπωνία. Νέο πρόσωπο στην announcing team του NXT.

Το show άνοιξε με τους DIY όπου πριν προλάβουν να πουν λέξη διακόπηκαν από τους Authors Of Pain. O Paul Ellering δήλωσε ότι θα χάσουν τους τίτλους από τους νικητές του Tag Team Classic. Οι τελευταίοι που εισήλθαν ήταν οι Revival λέγοντας ότι αυτοί είναι οι νούμερο 1 διεκδικητές. Μετά από ένα μικρό brawl ο William Regal ανακοίνωσε πως στις 11 Ιανουαρίου η Revival θα αντιμετωπίσει την DIY και οι νικητές αυτού του αγώνα θα πάνε στο NXT Takeover: San Antonio θα αντιμετωπίσουν τους Authors Of Pain με διακύβευμα τα tag team championships.

Πριν ξεκινήσει το πρώτο ματς της βραδιάς ο Percy Watson ήταν το νέο μέλος της ομάδας των σχολιαστών. Ο πρώην WWE Superstar θα είναι μαζί με τους Tom Phillips και Corey Graves σε κάθε επεισόδιο ή Taekover αντίστοιχα. Η αναμέτρηση που άνοιξε το show ήταν αυτή ανάμεσα στους Alexander Wolf και Eric Young ενάντια στους No Way Jose και τον Cruiserweight Champion Rich Swann. Την νίκη πήραν οι heels με την βοήθεια του Damo ο οποίος έκανε το ντεμπούτο του στο κίτρινο show.

Στην συνέχεια είχαμε women's action με την Ember Moon να αντιμετωπίζει την Kimber Lee. Η πρώτη επικράτησε εύκολα στον αγώνα.

Τέλος στο main event οι Samoa Joe και Shinsuke Nakamura έδωσαν άλλη μια τρομερή μάχη για το πολυπόθητο NXT Championship. O Joe έκανε ότι μπορούσε για να πάρει την νίκη ωστόσο ο Nakamura ήταν καταιγιστικός και πήρε την νίκη με το Kinshasa. 2 φορές NXT πρωταθλητής ο King Of Strong Style.

Δείτε ολόκληρο το επεισόδιο εδώ: NXT 7/12/2016
SHARE
    Σχόλια για το άρθρο
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου