RAW 28/11/2016: Με το ίδιο νόμισμα



                                             
   Με το ίδιο νόμισμα φρόντισε να πληρώσει τη Charlotte η Sasha Banks στο RAW της Δευτέρας για την ήττα της στο Hell in a Cell μέσα στην "έδρα" της. Η Boss κατάφερε να υποτάξει την Queen σε ένα συγκλονιστικό Falls Count Anywhere Match και να γίνει για τρίτη φορά Womens Champion. Δικαίωμα διεκδίκησης του Universal τίτλου στο Roadblock απέκτησε ο Roman Reigns που νίκησε τον Kevin Owens, τις "έβρεξε" στον Chris Jericho o Seth Rollins, επικράτησαν ξανά επί του Club οι New Day. Διαβάστε παρακάτω.

   Το σόου άνοιξαν οι Chris Jericho και Kevin Owens με σκοπό να χλευάσουν τον Seth Rollins για την ήττα του την προηγούμενη εβδομάδα. Τους διέκοψε ο Roman Reigns ο οποίος προκάλεσε τον πρωταθλητή σε ένα ματς, με τον τελευταίο να δέχεται την πρόκληση. Στα παρασκήνια Owens και Y2J είχαν έναν μικρό διαπληκτισμό και ο δεύτερος αποφάσισε να μην παρέμβει στον αγώνα της βραδιάς.

                                             

   Σε ένα σύντομο ματς ο Braun Strowman διέλυσε τον R-Truth. Την σκυτάλη στα θύματα πήραν οι Goldust και Sami Zayn, με τον GM Mick Foley να παρεμβαίνει ώστε να σώσει τον Καναδό από την οργή του γίγαντα. Στη συνέχεια ο Zayn εξέφρασε τη δυσαρέσκεια του για τη στάση του Foley.

                                              

   Στην κατηγορία των Cruiserweights ο Nese νίκησε τον Cendric Alexander.

                                          

   Μια δυσάρεστη έκπληξη επιφύλασσε η βραδιά για τον Chris Jericho. Ο Καναδός δέχτηκε επίθεση στο parking του σταδίου από τον Seth Rollins, με τον τελευταίο να παίρνει μια μίνι εκδίκηση για τη νίκη που του κόστισε την προηγούμενη εβδομάδα.

   Το ματς τίτλου ανάμεσα στις Sasha Banks και Charlotte έληξε με double countout. Ο Mick Foley εμφανίστηκε και ανακοίνωσε την επανέναρξη του αγώνα στο main event της βραδιάς με όρους Falls Count Anywhere.

                                         

   Εκδίκηση πήρε και ο Rusev για τα λεγόμενα του Enzo Amore εις βάρος της γυναίκας του. Ο Bulgarian Brute γονάτισε τον αντίπαλο του με low blow και εγκατέλειψε το ρινγκ.

                                       

   Ο Rich Swann κέρδισε τον Noam Dar και στη συνέχεια έκανε ένα promo για να πικάρει τον αντίπαλο του στο 205 live για τον Cruiserweight τίτλο, Brian Kendrick.

                                       

  Σε ένα bar fight που θύμισε σκηνές από τα παλιά, οι Cesaro και Sheamus σκόρπισαν πανικό δέρνοντας κάποιους μεθυσμένους που τους προσέβαλαν.  

   Ο Roman Reigns εκμεταλλεύτηκε την απουσία του Chris Jericho και κέρδισε τον Kevin Owens για να εξασφαλίσει δικαίωμα διεκδίκησης του Universal title στο Roadblock.

                                        

   O Paul Heyman εξήγησε στον Michael Cole τους λόγους της ήττας του Lesnar καθώς και τα αποτελέσματα που μπορεί να επιφέρει. Επιπλέον, ανακοίνωσε πως ο Beast Incarnate θα συμμετάσχει στο Royal Rumble Match.


   Εύκολα επικράτησε η New Day έναντι του Club για πολλοστή φορά διατηρώντας τους ομαδικούς τίτλους.
                          
                                         

   Σε ένα ωραίο Falls Count Anywhere Match με όμορφα spots, η Sasha Banks ανάγκασε τη Charlotte να παραιτηθεί για να γίνει για τρίτη φορά γυναικεία πρωταθλήτρια. Μετά τον αγώνα ο Ric Flair έσπευσε να συγχαρεί τη Boss ενώ αξίζει να σημειωθεί πως ο αγώνας διαδραματίστηκε στο hometown της Charlotte.

                                         Sasha uses a railing to trap Charlotte in the Bank Statement to win her third Raw Women's Championship.


Άποψη: Μετά από πολύ καιρό παρακολούθησα ολόκληρο Monday Night RAW και μπορώ να πω πως ήταν ικανοποιητικό. Συγκλονιστικό το ματς των Charlotte και Sasha Banks με πανέμορφα spots (το Moonsault της Charlotte από το announce table, η χρήση kendo stick από τη Sasha, το Banks Statement που τελείωσε τον αγώνα) που κακά τα ψέματα πριν από λίγα χρόνια δε θα φανταζόμασταν ούτε στα πιο τρελά μας όνειρα να δούμε σε γυναικείο αγώνα. Προσωπικά δε θα βαρεθώ ποτέ ματς ανάμεσα σε αυτές τις δυο, πολύ απλά διότι κάθε αγώνας τους έχει κάτι διαφορετικό να προσφέρει, διαφορετικό ρεπερτόριο κινήσεων, διαφορετική ροή. Οι δυο τους έχουν ανεβάσει εξαιρετικά τον πήχη της γυναικείας κατηγορίας και ελπίζω να τον διατηρήσουν στα ίδια επίπεδα και όσες τις διαδεχτούν στο title picture. Το μόνο αρνητικό που μπορώ να σκεφτώ είναι το γεγονός πως ο τίτλος έχει καταλήξει τους τελευταίους μήνες μπαλάκι του τένις, κάτι που πρέπει να σταματήσει. Η Sasha πρέπει να παραμείνει πρωταθλήτρια και στο Roadblock. Κατανοώ πως υπάρχει σαφέστατη έλλειψη γυναικών που μπορούν να πρωταγωνιστήσουν στο κόκκινο σόου (η Bayley φυλάσσεται για το Road to WrestleMania) αλλά οι σεναριογράφοι πρέπει να βρουν άλλο τρόπο να συνεχίσουν την κόντρα με αυτές τις δυο. Όσον αφορά το Universal title, ήταν αναμενόμενη η νίκη του Roman Reigns μιας και δεν υπήρχε άλλος ικανός αντίπαλος (από άποψη build) για τον Kevin Owens. Με προβληματίζει πάντως ο μεταξύ τους αγώνας διότι οι δυο τους έχουν βρεθεί αρκετές φορές αντιμέτωποι στο παρελθόν, σε μεγάλα ματς του RAW. Ο Kevin Owens θα διαπρέψει σίγουρα αλλά για το Roman δεν είμαι σίγουρος κατά πόσο θα μπορέσει να ακολουθήσει τους ρυθμούς του Prizefighter στον αγώνα ώστε να δείξει κάτι διαφορετικό απ' ότι στα προηγούμενα ματς. Προβλέπω πως ο Universal Champ θα κουβαλήσει τον αγώνα και κατά πάσα πιθανότητα θα διατηρήσει και τον τίτλο με τον έναν ή τον άλλο τρόπο (ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ). Το υπόλοιπο σόου κινήθηκε σε όμορφους ρυθμούς, είχαμε δυο πολύ ωραία brawls (Rollins-Jericho, Cesaro/Sheamus-αποβράσματα του μπαρ) που θύμισαν έστω και λίγο Attitude Era, ένα πανέμορφο promo του Paul Heyman και δυο ικανοποιητικά ματς ανάμεσα στους Cruiserweights. Ο Braun Strowman πάει για αγώνα με τον Zayn στο Roadblock όπου και λογικά θα νικήσει. Οι New Day θα κρατήσουν τους τίτλους μέχρι να περάσουν τη Demolition και στη συνέχεια θα παραδώσουν τα σκήπτρα τους στους Cesaro/Sheamus (καιρός είναι).

SHARE
    Σχόλια για το άρθρο
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου