SmackDown 2/8/2016: Μπήκε σφήνα ο Bray Wyatt


Πρωταγωνιστικό ρόλο στο SmackDown αυτής της εβδομάδας είχε ο Bray Wyatt. O Eater of Worlds διεκδίκησε ανεπιτυχώς τη θέση του Dolph Ziggler στο Summerslam, ενώ μετά τον αγώνα τους στο main event του μπλε σόου επιτέθηκε μαζί με τον Erick Rowan στον Showoff αλλά και στον πρωταθλητή Dean Ambrose. Κανονίστηκε αγώνας ανάμεσα σε John Cena και AJ Styles, πήρε εκδίκηση ο Brock Lesnar, ντεμπούταραν οι American Alpa.


  Το σόου άνοιξε με ένα segment μεταξύ Dean Ambrose και Dolph Ziggler. O Lunatic είπε στον Showoff πως για το γεγονός ότι δεν έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στην εταιρεία όλα αυτά τα χρόνια δεν είναι υπεύθυνος κανείς άλλος παρά ο ίδιος που έχει υπερεκτιμήσει τις δυνάμεις του. Στην συνέχεια αποχώρησε από το ρινγκ για να τον διαδεχτεί ο Bray Wyatt ο οποίος με ένα Sister Abigail άφησε αναίσθητο στον καμβά τον νούμερο ένα διεκδικητή για τον παγκόσμιο τίτλο και στη συνέχεια τον προκάλεσε σε αγώνα στον οποίο αν κέρδιζε, έπαιρνε τη θέση του στον αγώνα του Summerslam.


The Eater of Worlds challenges Ziggler  for the No. 1 contendership to the WWE World Title.



  Σε ένα triple threat match για την ανάδειξη του αντιπάλου του Miz για τον IC τίτλο στο Summerslam, o Apollo Crews κέρδισε τους Kalisto και Baron Corbin. Ο τελευταίος επιτέθηκε στον luchador μετά τη λήξη του αγώνα. Ο Apollo έσπευσε να τον βοηθήσει και κατάληξε αναίσθητος στο ρινγκ έπειτα από Skull Crushing Finale του Miz. Εν τέλει ο Baron Corbin επιτέθηκε και στον διηπειρωτικό πρωταθλητή αφήνοντας ένα μήνυμα για τη συνέχεια.





 Ο αγώνας της Eva Marie με την Becky Lynch δεν πραγματοποιήθηκε ποτέ καθώς η πρώτη αναγκάστηκε να αποχωρήσει από το ρινγκ λόγω τραυματισμού που υπέστη πριν καν ξεκινήσει το ματς.





  Επιτυχημένο ήταν το ντεμπούτο των American Alpha στο βασικό ρόστερ του WWE. Οι Jason Jordan και Chad Gable κέρδισαν σχετικά εύκολα τους Vaudevillians.





  O AJ Styles εμφανίστηκε στο ρινγκ για να μιλήσει για τον John Cena και διακόπηκε απ΄αυτόν πριν καν ξεκινήσει. Ο Phenomenal κατηγόρησε τα μικρά παιδιά και τους γονείς τους που υποστηρίζουν τον Champ και τον προκάλεσε σε έναν τελευταίο μεταξύ τους αγώνα στο Summerslam. Φυσικά ο Cena δέχτηκε αφού πρωτύτερα πέρασε στην αντεπίθεση  υπερασπίζοντας τους οπαδούς του.





 Το ματς του Randy Orton και του Fandango έληξε με DQ νίκη του Viper καθώς οι αμέτρητοι secuirity που περιέβαλαν το ρινγκ δεν μπόρεσαν να αποτρέψουν την επίθεση του Brock Lesnar ο οποίος με ένα F5 πήρε εκδίκηση για το RKO που δέχτηκε στο RAW. Στη συνέχεια ο Shane McMahon με τη βοήθεια και άλλων secuirity συνόδεψε τον Beast έξω από την αρένα.





  Ακολούθησε ένα backstage segment ανάμεσα σε Daniel Bryan και Heath Slater στο οποίο ανακοινώθηκε αγώνας για το SmackDown της επόμενης εβδομάδας στο οποίο αν ο Slater νικήσει θα ενταχθεί στο ρόστερ του μπλε σόου. Το segment έκλεισε με Spear του Rhyno στον One Man Band.

 Ο αγώνας της Carmella με την Natalya είχε την ίδια κατάληξη με τον έτερο γυναικείο αγώνα της βραδιάς καθώς δεν άρχισε ποτέ αφού η δεύτερη επιτέθηκε στην πρώτη κατά τη διάρκεια της εισόδου της.

  Οι Dolph Ziggler και Bray Wyatt έδωσαν έναν ωραίο αγώνα στον οποίο ο Showoff πήρε τη νίκη και διατήρησε το δικαίωμα του να αντιμετωπίσει τον παγκόσμιο πρωταθλητή στο Summerslam. Μετά τον αγώνα την εμφάνιση του έκανε ο Erick Rowan ο οποίος μαζί με τον Bray Wyatt έβγαλε εκτός μάχης τους Ziggler και Ambrose.



Wyatt hits Ziggler with Sister Abigail.




 Άποψη: Πολύ όμορφο SmackDown, ξεπέρασε κατά πολύ το RAW αυτής της εβδομάδας. Ωραίοι αγώνες και segment με ουσία. Το γεγονός ότι ο Bray Wyatt βγήκε over στο τέλος της βραδιάς είναι κάτι θετικό καθώς πρόκειται για έναν ιδιαίτερα χαρισματικό παλαιστή (από τους πιο χαρισματικούς αυτή τη στιγμή στην εταιρεία) και πρέπει να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στο μπλε brand. Θα μου άρεσε αν έβρισκαν έναν τρόπο να τον εντάξουν στον αγώνα τίτλου για το Summerslam. Αναμενόμενη η επίθεση του Lesnar προκειμένου να χτιστεί ακόμη καλύτερα η κόντρα του με τον Orton εν όψει Summerslam. Cena και Styles αναμένεται να κλέψουν την παράσταση στο Summerslam και ευελπιστώ ο αγώνας τους να ξεπεράσει κατά πολύ αυτόν στο Money in the Bank. Όσον αφορά τα υπόλοιπα θεωρώ πως ο Apollo Crews επιβάλλεται να κερδίσει τον Miz στο Summerslam, ενώ με την εισαγωγή των American Alpha επιβάλλεται άμεσα η δημιουργία ομαδικών τίτλων για το μπλε σόου.

SHARE
    Σχόλια για το άρθρο
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου