SmackDown 16/8/2016: Άναψαν τα αίματα λίγο πριν το SummerSlam


                                            
  Στο τελευταίο SmackDown πριν το μεγαλύτερο event του καλοκαιριού κορυφώθηκαν οι κόντρες ανάμεσα σε Cena, Styles και Ambrose, Ziggler. Ο Leader of Cenation πέρασε τον Phenomenal μέσα από το τραπέζι των σχολιαστών ενώ ο Showoff "κέρασε" άλλο ένα Superkick τον Lunatic στέλνοντας το μήνυμα του εν όψει του PPV της Κυριακής. Διέλυσε τον Slater ο Orton, συνεχίζουν να κυριαρχούν στην tag division οι American Alpha, ανακοινώθηκε κι άλλος αγώνας για το SummerSlam.


 Το σόου ξεκίνησε με το Miz TV στο οποίο ήταν καλεσμένοι οι Dean Ambrose και Dolph Ziggler. Έπειτα από μια έντονη λογομαχία ανάμεσα στους δύο, ο Showoff ξάπλωσε τον παγκόσμιο πρωταθλητή με ένα Superkick φουντώνοντας ακόμη περισσότερο την κόντρα τους και δείχνοντας πως είναι αποφασισμένος να κερδίσει τον τίτλο στο SummerSlam.

                                     Ziggler stuns the WWE World Champion with a superkick!

  Κατά τη διάρκεια των διαφημίσεων, ο Miz που παρέμεινε στο ρινγκ έκανε ένα promo για να χλευάσει τον αντίπαλο του αυτή την Κυριακή, Apollo Crews. Ο One Man Nation έκανε την εμφάνιση του και άφησε αναίσθητο τον διηπειρωτικό πρωταθλητή με ένα Spin-out Powerbomb.

  Οι American Alpha απέδειξαν για ακόμη μια φορά πως είναι η κορυφαία ομάδα του μπλε brand. Οι Chad Gable και Jason Jordan έκαναν ομάδα με τους Usos και τους Hype Bros για να αντιμετωπίσουν την ομάδα των Ascension, Vaudevillians και Breezango. Οι faces πήραν τη νίκη με τον Gable να κάνει το pin στον Aiden English.

                                     

  Όπως και τις προηγούμενες εβδομάδες, έτσι και αυτή το ντεμπούτο της Eva Marie αναβλήθηκε. Προγραμματισμένη αντίπαλος της αυτή τη φορά ήταν η Naomi η οποία εμφανίστηκε με καινούριο entrance.

  Σε μια ακόμη ευκαιρία του, από τις πολλές που έχει πάρει, να ενταχθεί στο ρόστερ κάποιου brand, ο Heath Slater κατάφερε επιτέλους να πάρει τη νίκη απέναντι στον Randy Orton. O Viper, εμφανώς έχοντας το μυαλό του στον κυριακάτικο αγώνα του με τον Lesnar, δεν άφησε τον One Man Band να πάρει ανάσα αναγκάζοντας τον διαιτητή να σταματήσει τον αγώνα και να ανακηρύξει τον δεύτερο νικητή με DQ. Στη συνέχεια βέβαια τον διέλυσε στέλνοντας κι αυτός το μήνυμα του στον αντίπαλο του στο SummerSlam.

                                 

  Λίγα λεπτά μετά το segment του με τον Dolph Ziggler, ο παγκόσμιος πρωταθλητής Dean Ambrose πήρε τη νίκη απέναντι στον Erick Rowan. Τον αγώνα παρακολούθησε ο Bray Wyatt ο οποίος μάλιστα μετά τον αγώνα έδειξε με τη στάση του απογοητευμένος με το μέλος της φατριάς του.

                                      

  Η ομάδα των Becky Lynch και Carmella πήρε τη νίκη απέναντι σε αυτή των Natalya και Alexa Bliss. Κομβικό σημείο στην έκβαση του αγώνα έπαιξαν η εμφάνιση των Eva Marie και Naomi οι οποίες απέσπασαν την προσοχή των αγωνιζόμενων γυναικών. Λίγο αργότερα ανακοινώθηκε αγώνας 6-Women Tag Team για το SummerSlam όπου η ομάδα των Lynch, Carmella και Naomi θα αντιμετωπίσει αυτή των Natalya, Bliss και Eva Marie.

                                              

  Λίγο πριν το main event, προβλήθηκε ένα promo για τον αγώνα ανάμεσα σε Orton και Lesnar ενώ στα backstage ο Corbin εξαπέλυσε άλλη μια επίθεση στον Kalisto.

  Υπό το βλέμμα του αντιπάλου του στο SummerSlam, AJ Styles, o John Cena πήρε τη νίκη απέναντι στον Alberto Del Rio. Μετά τον αγώνα ακολούθησε brawl ανάμεσα τους στο οποίο ο 15 φορές παγκόσμιος πρωταθλητής πήρε το πάνω χέρι περνώντας τον Phenomenal μέσα από το τραπέζι των σχολιαστών με ένα Attitude Adjustment.

                                              Then, a second one on the announce table!

Άποψη: Δεν έχω να πω πολλά για το συγκεκριμένο επεισόδιο. Όπως κάθε show πριν από ένα PPV, έτσι κι αυτό είχε σκοπό να προωθήσει περαιτέρω τις κόντρες και να βγάλει over τα άτομα που έχουν σημαντικούς αγώνες στο SummerSlam. Κρατάω τη στιγμή με τον Wyatt η οποία πιθανώς να σήμανε και το τέλος της Wyatt Family. Ας ελπίσουμε τουλάχιστον στο solo run του ο Bray να πάρει το push που του αξίζει. Η όλη ιστορία με την Eva Marie και τις αναβολές του ντεμπούτου της αρχίζει να κουράζει. Ας δημιουργήσουν επιτέλους μια γυναικεία ζώνη για το SmackDown και ας δούμε κάποιες σοβαρές κόντρες (όσο αυτό είναι δυνατό).
ΥΓ: Θεούλης ο Heath Slater.
SHARE
    Σχόλια για το άρθρο
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου