RAW 8/8/2016: Με το βλέμμα στον τίτλο ο Reigns




 
Ο Roman Reigns έγινε και επισήμως ο αντίπαλος του Rusev για τον τίτλο US στο Summerslam. O Βούλγαρος πέρασε μια εφιαλτική βραδιά καθώς όχι μόνο αναγκάστηκε να υπερασπιστεί τη ζώνη του απέναντι στον Cesaro στο main event και να δεχθεί ένα Spear μετά τον αγώνα, αλλά νωρίτερα είδε να καταστρέφεται η αναπαράσταση του γάμου του με τη Lana που είχε στηθεί μέσα στο ρινγκ. Τα είπε "έξω από τα δόντια" ο Seth Rollins, βρήκε σύμμαχο στο πρόσωπο του Owens ο Chris Jericho, έμεινε χωρίς συμμάχους εν όψει Summerslam η Charlotte.

  To σόου άνοιξαν οι Enzo Amore και Big Cass οι οποίοι διακόπηκαν γρήγορα από τον Chris Jericho ο οποίος αποκάλυψε τον νέο του σύμμαχο Kevin Owens. Μετά από ένα απολαυστικό segment ανάμεσα στους τέσσερεις, ακολούθησε αγώνας μεταξύ των Enzo και Jericho στον οποίο ο δεύτερος πήρε τη νίκη με DQ έπειτα από Big Boot του Cass. Στη συνέχεια ο powerhouse προκάλεσε σε αγώνα τους Καναδούς οι οποίοι δέχθηκαν την πρόκληση.

 
Για τρίτη συνεχόμενη εβδομάδα ο Braun Strowman διέλυσε έναν local wrestler.


  Σε έναν αδιάφορο αγώνα ο Darren Young πήρε τη νίκη με βρώμικο τρόπο απέναντι στον Titus O'Neil παίρνοντας παράλληλα εκδίκηση για τη ήττα της προηγούμενης εβδομάδας.

  Ο Seth Rollins εμφανίστηκε στο ρινγκ προκειμένου να μιλήσει για τον Finn Balor. Έψεξε τον αντίπαλο του στο Summerslam αποκαλώντας τον αλαζόνα και ασεβή και δήλωσε πως στο αυγουστιάτικο PPV θα γίνει ο πρώτος Universal Champion.

In preparation, The Architect analyzes his SummerSlam opponent, beginning with his name.

Ο Cesaro κέρδισε τον Sheamus με roll-up.


Οι Neville και Sin Cara κέρδισαν τους Dudley Boyz.

Την γαμήλια γιορτή που είχαν στήσει Rusev και Lana για να γιορτάσουν με το WWE Universe διέκοψε ο Roman Reigns. Ο Σαμοανός προκάλεσε τον Βulgarian Brute σε αγώνα για τον τίτλο US στο Summerslam, με τον δεύτερο να αρνείται. Στη συνέχεια θέλησε να "πικάρει" τον πρωταθλητή προσβάλοντας τον ίδιο και τη γυναίκα του. Ο Rusev επιτέθηκε στο Reigns με τον δεύτερο να περνάει στην αντεπίθεση. Ο Samoan Badass έριξε τον Βούλγαρο πάνω στην γυναίκα του η οποία έπεσε πάνω στις γαμήλιες τούρτες που υπήρχαν στο τραπέζι που είχε στηθεί στο ρινγκ. Αργότερα στα παρασκήνια ο Rusev ζήτησε από τον Mick Foley να τιμωρήσει τον Reigns κι εκείνος ανακοίνωσε πως θα αντιμετωπίσουν ο ένας τον άλλο σε αγώνα για τον τίτλο των Ηνωμένων Πολιτειών στο Summerslam.

                                                                        
  Σε έναν αγώνα στον οποίο εάν έχανε το ματς της στο Summerslam για τον γυναικείο τίτλο θα γινόταν Ηandicap, ενώ εάν κέρδιζε η αντίπαλος της στο αυγουστιάτικο PPV, Charlotte, θα ήταν μόνη στον αγωνιστικό χώρο χωρίς την παρουσία της Dana Brooke, η Sasha Banks κέρδισε την τελευταία και εξασφάλισε το αρχικό stipulation του αγώνα.

                                                     
  Ο Kofi Kingston δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη απέναντι στον Luke Gallows. Μετά τη λήξη του αγώνα οι G & A προσπάθησαν ανεπιτυχώς να τραυματίσουν τον Τζαμαϊκανό με τον ίδιο τρόπο που τραυμάτισαν τον Big E στο προηγούμενο RAW.

  Την εμφάνιση του στο κόκκινο σόου έκανε ο GM του SmackDown, Daniel Byan, για να συζητήσει με τον έτερο GM Mick Foley για τις εισβόλες των Orton, Lesnar σε RAW και SmackDown αντίστοιχα. Η συζήτηση ξέφυγε σε σημείο οι δύο managers να ειρωνεύονται το αντίπαλο brand, μέχρι που έκανε την εμφανισή του ο Rusev για να υπερασπιστεί τον Foley και το RAW λέγοντας ότι είναι ο βασικός πρωταθλητής του σόου. Ο Cesaro έκανε κι αυτός την εμφάνιση του και ζήτησε αγώνα για τον US τίτλο με τον Hardcore Legend να πραγματοποιεί το αίτημα του. Στο main event τη βραδιάς, ο Ελβετός το πάλεψε κι έφτασε κοντά στη νική, η παρέμβαση όμως του Sheamus δεν του το επέτρεψε. Ο Rusev στέφθηκε νικητής και πανηγύρισε με τον τίτλο ώσπου να εμφανιστεί ο Reigns και να τον εκτελέσει με ένα Spear.

                                         


Άποψη: Θεωρώ ότι έγινε φανερό πως η mid card section δε θα είναι αυτή που θα σώσει τον Reigns. Οι αντιδράσεις του κόσμου εξακολουθούν να είναι αρνητικές (τα edited cheers δε μου λένε τίποτα). Το ότι δεν υπήρξε η βαβούρα που υπήρχε σε άλλα σόου ίσως να οφείλεται στο ότι ο Rusev δεν είναι ιδιαίτερα αγαπητός στο κοινό. Ας είμαστε όμως ειλικρινείς. Ο μόνος τρόπος να γίνει αγαπητός ο Roman είναι να αλλάξουν το gimmick του. Ούτε mid card section, ούτε περισσότερα moves στο ρινγκ (στο οποίο κατ' εμού είναι ok), ούτε τίποτα. Η μόνη λύση στο πρόβλημα του με το κοινό είναι μια αλλαγή, αλλαγή στον τρόπο με τον οποίο παρουσιάζεται. Όσο το κοινό δεν το βλέπει αυτό, δεν πρόκειται να αλλάξει στάση απέναντι του. Όσον αφορά το υπόλοιπο σόου δεν έχω να προσθέσω κάτι. Ο Rollins έδειξε ξανά γιατί είναι από τους κορυφαίους στο μικρόφωνο, ο Cesaro σταθερά διατηρείται σε μια κατάσταση jobber και μη, ο Kevin Owens αναλώνεται σε μια κόντρα που πιστεύω ότι δε θα του προσφέρει τίποτα (ελπίζω μετα το Summerslam να πάει για το Universal title) και  η κάρτα αγώνων περιλαμβάνει πολλά ματς μηδαμινής σημασίας με παλαιστές τύπου Darren Young και Titus O'Neil να παίρνουν χρόνο συμμετοχής και να απουσιάζει από τα σόου ένα κορυφαίο όνομα όπως ο Sami Zayn. Κατανοώ πως δεν γίνεται να είναι όλοι μαζί τη ίδια χρονική στιγμή στο spotlight και δεν αρχίζω τη γκρίνια ακόμα.

  Πώς σας φάνηκε εσάς το RAW; Συμφωνείτε με τη γνώμη μου σε όσα αναφέρθηκα; Γράψτε τη δική σας στα σχόλια.

 
SHARE
    Σχόλια για το άρθρο
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου