Πώς βλέπει την επιστροφή του Randy Orton o Vince McMahon;

Ο Randy Orton πραγματοποίησε την επιστροφή του στο WWE έπειτα από ένα χρονικό διάστημα περίπου εννέα μηνών στο Battleground. O πρόεδρος του WWE, Vince McMahon δεν δίστασε να εκφράσει την χαρά του για αυτό το γεγονός.

Σύμφωνα με αναφορές, ο Vince McMahon είναι πολύ χαρούμενος με τον Randy Orton από τότε που επέστρεψε. Ο McMahon αισθάνεται πως ο Orton είναι συγκεντρωμένος και έχει κίνητρο, κάτι που δεν συνέβαινε συνέχεια στο παρελθόν.

Στο διάστημα που ήταν εκτός των ρινγκ, ο Orton πέρασε οικειοθελώς χρόνο σε κέντρο αποκατάστασης και έτσι διέγραψε μία παραβίαση του Wellness Policy. Η τελευταία παραβίαση του Orton έγινε τον Μάιο του 2012 και ήταν η δεύτερη μετρημένη παραβίαση.

Επιπλέον, ο Orton ανάρρωσε από τον τραυματισμό του στον ώμο και παντρεύτηκε στο διάστημα που ήταν εκτός του ρινγκ. Η σύζυγος του αλλά και ο ίδιος του ανακοίνωσαν πως περιμένουν και ένα παιδί.

Ο Vince δεν θα μπορούσε να είναι πιο χαρούμενος με την συμπεριφορά του Orton καθώς οδεύουμε για τον αγώνα του στο SummerSlam με τον Brock Lesnar.




SHARE
    Σχόλια για το άρθρο
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου