O Kevin Owens επαινεί το NXT και μιλά για τον Finn Balor

O Kevin Owens παραχώρησε συνέντευξη στο SkySports για την προώθηση του επερχόμενου SummerSlam, και μεταξύ άλλων, μίλησε για το ΝΧΤ και τον Finn Balor.

Σχετικά με την κλήση του Finn Balor το βασικό ρόστερ:
"Όταν ο Finn, εγώ και ο Hideo Itami ξεκινήσαμε στο NXT, τότε παρουσίασε μεγάλη άνοδο - όχι μόνο εξαιτίας μας, να το ξεκαθαρίσω αυτό, αλλά επειδή κάθε παλαιστής και προπονητής, όπως και η ομάδα διαχείρισης, δούλευαν πολύ σκληρά για να βγάλουν ένα ξεχωριστό αποτέλεσμα. Μετά όμως o Hideo και ο Zayn τραυματίστηκαν, ο Neville και εγώ ανεβήκαμε στο βασικό ρόστερ, έτσι χωρίς τον Finn δεν ξέρω αν το ΝΧΤ θα έφτανε το επίπεδο που είναι σήμερα, χρειάστηκε τρομερά ο Finn."

Σχετικά με τον Tye Dillinger:
"Εάν μπορούσα να διαλέξω να παλέψω με κάποιον για να τον δει περισσότερος κόσμος, ίσως και για πρώτη φορά, επειδή αξίζει μεγαλύτερη αναγνώριση, αυτός θα ήταν ο Tye Dillinger. Υπάρχουν πολλά παιδιά στο ΝΧΤ που αξίζουν το φως της δημοσιότητας αλλά πιστεύω πως είναι από τους καλύτερους εκεί, όχι μόνο στο ΝΧΤ αλλά και σε όλο το WWE."

"Κάποια παιδιά από το ΝΧΤ δεν έχουν παλέψει για πολύ καιρό και κάποια καθόλου αλλά ο Dillinger το κάνει αυτό εδώ και πολύ καιρό. Είναι φανταστικός, εξαιρετικός παλαιστής και εξαιρετικός άνθρωπος μέσα και έξω από το ρινγκ."
SHARE
    Σχόλια για το άρθρο
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου