NXT 17/8/16: Όλα έτοιμα για το NXT TakeOver: Back to Brooklyn

Στο χθεσινό επεισόδιο του ΝΧΤ, το οποίο ήταν και το τελευταίο πριν το NXT TakeOver: Back to Brooklyn του Σαββάτου, αυξήθηκε η ένταση μεταξύ του NXT Champion Samoa Joe και του αντιπάλου και διεκδικητή του τίτλου του, Shinsuke Nakamura. Ανακοινώθηκε η αντίπαλος της νεοφερμένης Ember Moon στο TakeOver, ο Hideo Itami αναμετρήθηκε με τον συμμετέχοντα του Cruiserweight Classic Mustafa Ali και πραγματοποιήθηκε ένα Six-Woman Tag Team Match. Επίσης. προβλήθηκαν βίντεο για την προώθηση των αγώνων του TakeOver.

Το επεισόδιο ξεκίνησε με τον αγώνα του Hideo Itami εναντίον του συμμετέχοντα στο τουρνουά του WWE, Cruiserweight Classic, Mustafa Ali. Σε έναν σχετικά σύντομο αγώνα με γρήγορο ρυθμό, ο Hideo Itami κατάφερε να πάρει τη νίκη αφού εκτέλεσε πρώτα το Hesitation Drop Kick και έπειτα το Running Knee στον αντίπαλό του.


Στη συνέχεια, προβλήθηκαν βίντεο για την προώθηση του αγώνα του Bobby Roode με τον Andrade Almas αλλά και του No Way Jose με τον Austin Aries στο TakeOver.

Σε ένα backstage segment, η Billie Kay παραπονέθηκε στον NXT General Manager William Regal για το γεγονός πως δεν έχει αγώνα για το TakeOver, και ο William Regal της ανακοίνωσε πως θα αντιμετωπίσει την Ember Moon, η οποία θα πραγματοποιήσει παράλληλα και το ντεμπούτο της στο ΝΧΤ.

Σειρά είχε το Six-Woman Tag Team Match με τις Carmella, Liv Morgan και Nikki Glencross να τίθενται αντιμέτωπες με τις Alexa Bliss, Mandy Rose και Daria Berenato. Ένας ωραίος αγώνας μεταξύ των γυναικών, στον οποίο μπόρεσαν και έδειξαν το ταλέντο τους καθώς αρκετές από αυτές θα αποτελέσουν το νέο NXT Women's Division στο μέλλον. Τη νίκη πήρε η ομάδα της Carmella όταν η ίδια εφάρμοσε το Code of Silence στην Mandy Rose.


Στο τέλος, οι Shinsuke Nakamura και Samoa Joe κάθισαν δίπλα-δίπλα προκειμένου να παραχωρήσουν συνέντευξη στον Byron Saxton. Όλα κύλησαν ομαλά μέχρι να σταματήσει απότομα η συνέντευξη όταν δημιουργήθηκε ένταση μεταξύ των δύο ανδρών και οι άνδρες ασφαλείας αναγκάστηκαν να τους χωρίσουν. Κάπως έτσι έκλεισε το επεισόδιο, και έτσι βρισκόμαστε σε αναμονή για το NXT TakeOver: Back to Brooklyn του Σαββάτου.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε ολόκληρο το επεισόδιο εδώ:



SHARE
    Σχόλια για το άρθρο
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου