NXT 10/8/16: Δεν φοβάται τον Samoa Joe o Nakamura

Στο χθεσινό επεισόδιο του NXT είχαμε αρκετή δράση και θέαμα, με πολλούς αγώνες να οριστικοποιούνται για το NXT TakeOver: Brooklyn II.

Το επεισόδιο ξεκίνησε με το contract signing μεταξύ της NXT Women's Champion Asuka και της διεκδικήτριας του τίτλου της, Bayley, για τον αγώνα τους στο NXT TakeOver. Μετά την σύντομη λογομαχία που είχαν, έκαναν επίσημο τον αγώνα τους υπογράφοντας το συμβόλαιο και αφού αντάλλαξαν ματιές, έφυγαν από το ρινγκ, με εμφανή την ένταση που δημιουργήθηκε.


Στη συνέχεια, οι Authors of Pain τέθηκαν αντιμέτωποι με τους Rob Kimball και Adrian Nails, και πήραν γρήγορα τη νίκη διαλύοντας τους αντιπάλους τους. Συνέχισαν την επίθεσή τους και μετά τον αγώνα, οι Shane Thorne και Nick Miller έκαναν την είσοδό τους και προσπάθησαν να τους απωθήσουν, αλλά οι Authors of Pain κατάφεραν να τους εξουδετερώσουν, και έτσι έμειναν μόνοι όρθιοι στο ρινγκ.


Έπειτα, ο Andrade "Cien" Almas αντιμετώπισε τον Angelo Dawkins, και πήρε τη νίκη σχετικά γρήγορα εκτελώντας το running double knee smash στον αντίπαλό του. Μετά το τέλος του αγώνα, ο Bobby Roode έκανε την είσοδό του και ενημέρωσε τον Almas πως στο Takeover θα βρεθούν αντιμέτωποι, καθώς ο NXT General Manager William Regal συμφώνησε μαζί του.


Σε ένα backstage segment, o Austin Aries εξέφρασε τα παράπονά του στον William Regal σχετικά με το ότι δεν έχει αντίπαλο για το TakeOver, και ο Regal του ανακοίνωσε πως θα αντιμετωπίσει τον No Way Jose.

Ακολούθησε αγώνας για το Women's Division του NXT, στον οποίο η Liv Morgan αντιμετώπισε την Billie Kay σε μια αποτυχημένη προσπάθεια, καθώς η τελευταία πήρε την νίκη έπειτα από ένα big boot.


Οι Johnny Gargano και Tommaso Ciampa ως ως συνήθως έδειξαν τρομερή χημεία, νίκησαν τους Tucker Knight και Patrick Clark, και μας έγινε γνωστό πως στο NXT TakeOver: Brooklyn II θα διεκδικήσουν το NXT Tag Team Championship από τους τωρινούς πρωταθλητές, Dash και Dawson.

Στο main event, o Mojo Rawley προσπάθησε να πάρει την εκδίκησή του από τον Samoa Joe για αυτά που έγιναν την προηγούμενη εβδομάδα, αλλά ο Submission Specialist κατάφερε να τον υποτάξει με το Coquina Clutch. Μετά το τέλος του αγώνα, συνέχισε να εφαρμόζει το submission, και τότε ο Shinsuke Nakamura έκανε την είσοδό του μαζί με πολλούς άνδρες ασφαλείας που έσπευσαν στο ρινγκ προκειμένου να αποφευχθεί ένα brawl μεταξύ των δύο, και έτσι τελείωσε το επεισόδιο.


Αποτελέσματα NXT 10/8/16
  • Οι Authors of Pain νίκησαν τους Rob Kimball και Adrian Nails
  • O Andrade Almas νίκησε τον Angelo Dawkins
  • H Billie Kay νίκησε την Liv Morgan
  • Οι Johnny Gargano και Tommaso Ciampa νίκησαν τους Patrick Clark και Tucker Knight
  • O NXT Champion Samoa Joe νίκησε τον Mojo Rawley
Παρακολουθήστε όλο το επεισόδιο εδώ:


SHARE
    Σχόλια για το άρθρο
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου