Kevin Owens: "Με ενοχλεί το ότι δεν έχω βρεθεί σε main event ενός PPV ακόμα"

Ο Kevin Owens πήρε μέρος σε μια συνέντευξη και μίλησε για διάφορα θέματα, όπως την κόντρα του με τον Sami Zayn, το WWE Universal Championship και πολλά άλλα.

Όταν ρωτήθηκε σχετικά με το αν ο άμεσος στόχος του είναι να αντιμετωπίσει τον Sami Zayn ή να κερδίσει το WWE Universal Championship, ο Owens είπε ότι δεν σκέφτεται έτσι, αν και φυσικά θα ήθελε να κατακτήσει το WWE Universal Championship. Είπε ότι θα βρεθεί σίγουρα ξανά στο ρινγκ με τον Zayn, αλλά ο τωρινός στόχος του είναι να κάνει το οτιδήποτε που κάνει όσο πιο αξιομνημόνευτο γίνεται. Ποτέ δεν σχεδίασε να γίνει Intercontinental Champion μόλις λίγους μήνες από την άφιξή του στο WWE, αν και πάντα το ήθελε, αλλά είπε ότι έτσι συνέβησαν τα πράγματα.

Μετά, ο Owens ρωτήθηκε για το αν είναι έτοιμος να πρωταγωνιστήσει σε ένα PPV. O Owens είπε ότι είναι έτοιμος και ότι είναι ενοχλημένος που δεν το έχει κάνει ήδη, και σκοπεύει να το κάνει αυτή τη χρονιά.

Ο Owens επίσης ρωτήθηκε για τον Michael Cole και για την μετακίνηση του τραπεζιού των εκφωνητών μακριά από το ρινγκ, και απάντησε ότι απλώς πρέπει να φωνάζει πιο δυνατά.
SHARE
    Σχόλια για το άρθρο
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου