Kenny Omega: Ένας νέος θρύλος γεννιέται

O Kenny Omega έγινε ο πρώτος gaijin όπου κατάφερε να κατακτήσει το G1 Climax και να λάβει μια θέση στο Main Event του Wrestle Kingdom 11.

Ποιος θα περίμενε μερικά χρόνια πριν πως ο Kenny Omega θα κατάφερνε να κερδίσει το μεγαλύτερο βραβείο του New Japan Pro Wrestling; Κανείς. Για τους περισσότερους ήταν ο jobber του PWG και ένας αδιάφορος wrestler. Αφού υπέγραψε με το Ring Of Honor άρχισε να παίρνει τα πάνω του. Έγινε ένα σημαντικό όνομα και απέκτησε φήμη. Λίγα χρόνια μετά υπέγραψε με το New Japan και άρχισε το τεράστιο push του. Κατάφερε να κατακτήσει το Junior Heavyweight Championship, να γίνει ο αρχηγός του Bullet Club και να κερδίσει τον Shinsuke Nakamura για το IWGP Intercontinetal Championship. Στο Kizuna Road ανακοινώθηκαν οι διαγωνιζόμενοι για το G1 Climax 26 και ο Kenny ήταν στο B1 Block με τεράστια ονόματα όπως οι Michael Egin, Katsuyori Shibata, Tetsuya Naito, Juji Nagata. Μεγάλο φαβορί ήταν ο Shibata οπότε όλοι είχαν ξεχασμένο τον αρχηγό του Bullet Club. Αλλά έγινε η έκπληξη και ο Omega κέρδισε τον Naito στην τελευταία αγωνιστική με αποτέλεσμα να προκριθεί στον τελικό ενάντια στον Hirooki Goto. Οι δυο τους έδωσαν έναν καταπληκτικό αγώνα με τον Καναδό να παίρνει την νίκη. Έτσι λοιπόν ο Kenny Omega το ξεχασμένο παιδί στο developmental του WWE θα βρίσκεται στο main event του Wrestle Kingdom το 2017.

Άποψη: Ήθελα τον Omega να κερδίσει μιας και είναι ο αγαπημένος μου παλαιστής της νέας γενιάς. Το NJPW έκανε την σωστή κίνηση που έδωσε το G1 σε ένα ανερχόμενο ταλέντο με αποτέλεσμα να δημιουργήσει έναν καινούργιο θρύλο. 
Αν ήμουν ο Omega δεν θα πήγαινα στο WWE διότι θα χανόμουν ανάμεσα στους αγαπημένους του Vince και δεν θα ήμουν το top name. Άρα η απόφαση του Kenny να αρνηθεί τις προσφορές του WWE βγήκε σε καλό. Ώρα να λάμψει ο Omega και να αποδείξει τι αξίζει στο Main Event του μεγαλύτερου wrestling event στο Japanese Wrestling.
SHARE
    Σχόλια για το άρθρο
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου