Τι είπε ο Daniel Bryan για τον John Cena στο Talking Smack;

Μετά το τέλος του χθεσινού επεισοδίου του SmackDown ακολούθησε η πρεμιέρα του σόου Talking Smack στο WWE Network. Εκεί βρέθηκε ο Daniel Bryan, ο οποίος μεταξύ άλλων είπε και τα εξής για τον John Cena.

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξής του είπε ότι ήταν ελαφρά προσβεβλημένος από το promo που έκανε ο Cena στο segment του με τον AJ Styles. Σε αυτό το promo o Cena είπε πως ο AJ Styles θα πήγαινε να εργαστεί σε μια άλλη εταιρεία εάν δεν του πήγαιναν τα πράγματα όπως τα σχεδίαζε, ενώ όπως είπε δεν θα έκανε ποτέ κάτι τέτοιο ο ίδιος του. Ο Bryan σημείωσε πως έχει απολυθεί από το WWE δύο φορές και ότι πρέπει να αγωνιστείς σε μια άλλη εταιρεία αν συμβεί κάτι τέτοιο. Συνέχισε λέγοντας πως έχουν αρκετές ομοιότητες με τον Styles, όπως το ότι πάλεψαν για να αποκτήσουν την ευκαιρία να εργαστούν για το WWE. Συνέχισε λέγοντας πως ο Styles έχει μία οικογένεια που πρέπει να συντηρήσει και ότι αν χρειαστεί να παλέψει για κάπου αλλού τότε πρέπει να το κάνει.

Επίσης, είπε ότι κατανοεί το γεγονός ότι ο Cena αγαπά το WWE, αλλά είναι εύκολο για τον Cena και άλλους ανθρώπους σε παρόμοιες καταστάσεις όπως ο Rock να λένε πως σταματούν το wrestling και δεν πρόκειται να επιστρέψουν, λόγω των δραστηριοτήτων τους και των υποχρεώσεών τους εκτός του ρινγκ. Ο Bryan είπε πως ο Rock είναι σπουδαίος, αλλά εμφανίζεται σπάνια ενώ ο Cena κάθε εβδομάδα παρά τις υποχρεώσεις του. Ο Bryan επαίνεσε την αγάπη και το πάθος του Cena για το WWE, αλλά είπε ότι δεν ήταν απαραίτητο να πει στον Styles πως θα δουλέψει αλλού αν έφευγε από το WWE.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε το συγκεκριμένο απόσπασμα του Talking Smack εδώ:

SHARE
    Σχόλια για το άρθρο
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου