Στο στόχαστρο του Conor McGregor και ο John Cena

O Conor McGregor, στα πλαίσια συνέντευξης που παραχώρησε για την προώθηση του UFC 202, συνέχισε να εξαπολύει προσβολές προς τους WWE superstars, ίσως σε μια ακόμη προσπάθεια να προσελκύσει τις αντιδράσεις των μέσων ενημέρωσης αλλά και του κόσμου.

Ο McGregor έδειξε σεβασμό στον Flair και τον αποκάλεσε θρύλο, αλλά είπε ότι δεν ήταν απλώς ένα gimmick o Flair και ήταν πραγματικός παίκτης. Είπε ότι κάποια παιδιά από το WWE είναι πειραγμένα στο μυαλό, και πρόσθεσε ότι τα αστέρια της New Era είναι "σπασικλάκια". Παραδέχθηκε ότι αυτοί που ανήκουν στην παλιά σχολή, όπως ο Flair, είναι θρύλοι και αποκάλεσε τους McMahons "κύριους".

"Οι υπόλοιποι είναι σπασικλάκια," είπε ο McGregor. "Ποιος είναι το πρόσωπο της εταιρείας εκεί;" Ο John Cena. Είναι 40, είναι 40 ετών. Περπατάει με ένα πορτοκαλί μπλουζάκι και ένα περικάρπιο μιλώντας για το ότι κανείς δεν μπορεί να τον δει. Μπορούμε να τον δούμε όλοι όμως, είναι ένας μεγάλος χοντρός 40άρης μποντιμπιλντεράς καρ**λης.

O McGregor συνέχισε λέγοντας πως έχει όλο το πακέτο και μίλησε για τον Flair και αυτά που είπε σχετικά με τους παλαιστές του WWE που μπορούν να τον αντιμετωπίσουν. Ο McGregor του είπε να τους φέρει, γιατί "αυτό που κάνει είναι στην αληθινή ζωή" και είπε ότι οι παλαιστές που είπαν ότι θέλουν να τον αντιμετωπίσουν στον δρόμο είναι ελεύθεροι να το κάνουν.

"Όπως είπα, δεν θα φανώ ασεβής στους κύριους του παιχνιδιού," είπε. "Εννοώ ότι ο Vince McMahon είναι γαμ**ένος θρύλος. Τον ξέγραψαν πριν μερικά χρόνια, επέστρεψε όμως στο παιχνίδι και στο κλαμπ των δισεκατομμυριούχων. Το τι έχει καταφέρει να κάνει με το μάτσο σπασικλάκια που έχει εκεί αυτή τη στιγμή είναι φαινομενικό και τον σέβομαι για αυτό. Και μετά φυσικά, οι παλιοί παίκτες, όπως ο Rock, o Stone Cold, όλοι είναι τυπάδες. Ακόμα και ο Ric Flair, αλλά αυτοί της New Era είναι απόλυτα σπασικλάκια...δεν πρόκειται για trash talk μάγκες, λέω την αλήθεια..."
SHARE
    Σχόλια για το άρθρο
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου