RAW 25/7/2016 Results & Review: Κατεύθασε με φόρα ο "δαίμονας"-Σήκωσε το χρυσό η Sasha



Το πρώτο RAW της New Era ήταν άκρως εντυπωσιακό με νέους πρωταγωνιστές, νέους πρωταθλητές, νέους τίτλους, νέο stage και νέες κόντρες. Rollins vs Balor για τον Universal title στο Summerslam, καθώς ο φουριόζος "δαίμονας" κατάφερε να πάρει δυο σημαντικές νίκες σε μια βραδυά, νέα πρωταθλήτρια η Sasha Banks, ντεμπούτο για τη Nia Jax, επιστροφή για Neville.


Το σόου άνοιξαν οι Mick Foley και Stephanie McMahon οι οποίοι αφού μας παρουσίασαν το ρόστερ του κόκκινου brand ανακοίνωσαν 2 fatal 4 way αγώνες των οποίων οι νικητές θα αγωνίζονταν στο main event της βραδιάς για την απόκτηση του δικαιώματος να αντιμετωπίσουν τον Seth Rollins για τον ολοκαίνουριο παγκόσμιο τίτλο του RAW, τον Universal title. Επιπλέον, ανακοινώθηκε αγώνας για το Womens title ανάμεσα στη Sasha Banks και την Charlotte.





Στο πρώτο fatal 4 way match, ο Finn Balor ο οποίος πραγματοποίησε το ντεμπούτο του στο main roster υπερέβη τα εμπόδια των Kevin Owens, Cesaro και Rusev εκτελώντας το coup de grace στον τελευταίο.

Σειρά είχε το ντεμπούτο της Nia Jax που δεν δυσκολεύτηκε ιδιαίτερα απέναντι στην Βritt Baker. H μέχρι πρώτινος superstar του NXT διέλυσε την αντίπαλο της στέλνοντας παράλληλα ένα μήνυμα στις υπόλοιπες γυναίκες του RAW


O Roman Reigns ήταν ο νικητής  του δεύτερου fatal 4 way. O Σαμοανός κέρδισε τους Chris Jericho, Sami Zayn και Sheamus εκτελώντας spear στον βετεράνο Καναδό.



O πανηγυρικός λόγος των New Day για τις 337 μέρες τους ως ομαδικοί πρωταθλητές διεκόπη από το Club οι οποίοι φαίνεται να έχουν βάλει στο μάτι τους τίτλους.


Την τηλεοπτική επιστροφή του πραγματοποίησε ο Neville ο οποίος ξεπέρασε εύκολα το εμπόδιο του Curtis Axel.


Ονειρική βραδιά για τη Sasha Banks. Η νεαρή παλαίστρια κατάφερε να κερδίσει τη Charlotte με το Banks statement και να γίνει η νέα γυναικεία πρωταθλήτρια. Επικές στιγμές στη διάρκεια των πανηγυρισμών με την ίδια φανερά συγκινημένη και τον κόσμο να την αποθεώνει. Νωρίτερα, κατά τη διάρκεια του αγώνα φρόντησε να τιμήσει τον Eddie Guerrero και να ξεφορτωθεί την Dana Brooke χρησιμοποιώντας ένα από τα δικά του κόλπα.


Εύκολο βράδυ και για τον Braun Strowman ο οποίος εμφανιζόμενος με νέο look διέλυσε τον φοβισμένο James Elsworth.

Οι Enzo Amore και Big Cass κέρδισαν τους Shinning Stars με τη βοήθεια των Goldust και R-Truth.


Το main event της βραδιάς επιφύλασε μια τεράστια έκπληξη. Ο Finn Balor κέρδισε καθαρά τον Roman Reigns με coup de grace και χρήστηκε ως ο αντίπαλος του Seth Rollins στο Summerslam.


Άποψη: Ένα τρομερό RAW το οποίο μας έβαλε για τα καλά στη New Era. Η κόντρα του Rollins με τον Balor σίγουρα μονοπωλεί το ενδιαφέρον των οπαδών του WWE, καθώς οι δυο τους είναι υπερβολικά ταλαντούχοι αλλά και over με το κοινό. Το σημερινό SmackDown θα έχει δύσκολο έργο, εφόσον θα κληθεί να χτίσει μια κόντρα που θα μπορέσει να συναγωνιστεί την κύρια κόντρα του RAW. Στα θετικά συγκαταλέγω την ταχύτατη προώθηση του Balor για τον οποίο έγινε φανερό ότι τον υπολογίζουν ως έναν από τους μελλοντικούς μεγάλους αστέρες της εταιρείας. Η παραμέριση του Reigns από το main event και η τοποθέτηση του Balor στη θέση του δείχνουν ότι ο Vince αρχίζει να αλλάζει μυαλά και να δοκιμάζει εναλλακτικές λύσεις για τους τοπ αστέρες της εταιρείας, λύσεις οι οποίες θα ευχαριστήσουν το κοινό (αν και το πιο πιθανό είναι ότι πρόκειται για μέρος της τιμωρίας του Reigns). Θετικότατη επίσης και η κατάκτηση του γυναικείου τίτλου από τη Sasha Banks. Η νεαρή παλίστρια έδειχνε από καιρό ότι μπορεί να φτάσει στην κορυφή της γυναικείας division. Αποψή μου ότι το καθυστέρησαν κι όλας. Κάλλιο αργά όμως παρά ποτέ. Η κατάκτηση του τίτλου σε συνδιασμό με μια κόντρα με την Bayley (η οποία βέβαια δεν ξέρουμε σε ποίο σόου θα βρίσκεται ακόμη) θα αναζωγονήσουν πλήρως τη γυναικεία κατηγορία. Η Sasha εξάλλου είναι η fan favourite της division και αυτό το έδειξε ξεκάθαρα η αντίδραση του κόσμου μετά το ματς. Σαφέστατα το μεγαλύτερο pop που έχει δεχθεί γυναίκα στο WWE, τουλάχιστον όσον αφορά τα τελευταία χρόνια. Για το υπόλοιπο σόου δεν χρειάζεται να αναλύσω πολλά. Η Nia Jax σίγουρα θα έχει την ευκαιρία της στο μέλλον, καθώς όλοι γνωρίζουμε πως ανήκει στις κατηγορίες των παλαιστών που αρέσουν στον Vince. Το Club πάει ολοφάνερα για τους ομαδικούς τίτλους. Ο Νeville ευελπιστώ πωςς θα διεκδικήσει σύντομα το US title, ενώ ο Braun Strowman πιστεύω πως υπάρχει απλώς για να γεμίζει το σόοου.








SHARE
    Σχόλια για το άρθρο
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου