Αποτελέσματα NXT 27/7/2016

Ένα ακόμη επεισόδιο του NXT πραγματοποιήθηκε εχθές, και γνωστοποιήθηκε ο αντίπαλος του Samoa Joe στο επερχόμενο NXT TakeOver: Back to Brooklyn.

Το επεισόδιο ξεκίνησε με τον αγώνα του Shinsuke Nakamura εναντίον του Blake Murphy, με τον King of Strong Style να παίρνει την νίκη, εκτελώντας το Kinshasa στον αντίπαλό του. Μετά τον αγώνα βγήκε ο General Manager του NXT, William Regal και ανακοίνωσε έναν μεγάλο αγώνα για το NXT TakeOver: Back to Brooklyn για το NXT Championship μεταξύ του πρωταθλητή Samoa Joe και του Shinsuke Nakamura.

Στην συνέχεια είχαμε έναν αγώνα της Billie Kay εναντίον της Santana Garret. Νικήτρια έφυγε η Kay έπειτα από ένα Big Boot στην αντίπαλό της.

Ακολούθησε ομαδικός αγώνας, με την TM61 να τίθεται αντιμέτωπη με τους Rob Rizbin και Adrian Nails. Η TM61 βγήκε νικήτρια μετά από το Thunder Valley στον Nails.

Έπειτα, προβλήθηκε ένα promo για την επικείμενη επιστροφή στην δράση του Hideo Itami, ο οποίος θα αγωνιστεί στο NXT την επόμενη εβδομάδα.

Ο αγώνας του No Way Jose και του Steve Cutler ήταν σύντομος και τελείωσε με νίκη του No Way Jose έπειτα από ένα Full Nelson Slam στον αντίπαλό του. Μετά τον αγώνα ο Jose προειδοποίησε τον Austin Aries πως πρόκειται να γίνει σοβαρός σε αυτή την κόντρα μεταξύ τους.

Ο τελευταίος αγώνας του χθεσινού επεισοδίου ήταν αυτός του Buddy Murphy και του Kota Ibushi, που πραγματοποίησε μάλιστα και το ντεμπούτο του στο ΝΧΤ. Ο Hard Hit Prince πήρε την νίκη αφού εκτέλεσε το Elevated Sit-Out Powerbomb στον Murphy.

Ο Bobby Roode θα κάνει και αυτός την πρώτη του εμφάνιση στο ΝΧΤ, ενώ στο τέλος ο Samoa Joe μίλησε για τον αγώνα του με τον Nakamura στο NXT TakeOver: Back to Brooklyn.

Αποτελέσματα ΝΧΤ 27/7/2016

  • O Shinsuke Nakamura νίκησε τον Blake Murphy
  • H Billie Kay νίκησε την Santana Garret
  • Η ΤΜ61 επικράτησε των Rob Rizbin και Adrian Nails
  • O No Way Jose νίκησε τον Steve Cutler
  • O Kota Ibushi νίκησε τον Buddy Murphy




SHARE
    Σχόλια για το άρθρο
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου