Booking League 1! Rthanos vs JimSR

Στο πρώτο επεισόδιο της καινούργιας σειράς θα κάνουμε ένα booking tournament όπου ο νικητής θα είναι ο πρώτος Booking World Champion. To θέμα το πρώτου γύρου είναι το ντεμπούτο του Shinsuke Nakamura στο Main Roster.

JimSR: Όλοι περιμένουμε το ντεμπούτο του King Of Strong Style στο main roster. Ξέρουμε το pop που θα πάρει ο Nakamura και όταν το φανταζόμαστε ανατριχιάζουμε. Και γι' αυτό αποφάσισα να κάνω booking αυτήν τη μαγική στιγμή. Λοιπόν έχουμε και λέμε. Ο Nakamura κάνει ένα αξιόλογο title reign. Στο NXT Takeover Orlando ο Nakamura πρέπει να κάνει defend τον τίτλο του ενάντια στον Kota Ibushi σε ένα 60-minute IronMan match. Ο αγώνας τελειώνει με σκορ 0-0 και όλοι πιστεύουν πως ο Nakamura συνεχίσει το title reign του, ωστόσο βγαίνει ο Regal ringside και ανακοινώνει πως ο αγώνας θα ξαναρχίσει και αυτή την φορά με Normal Match rules. Οι Nakamura και Ibushi βγάζουν άλλα 20 λεπτά στο Normal match και τελικά την νίκη παίρνει ο Ibushi με ένα Elevated Sit-Out powerbomb and moonsault combination. Στο NXT της επόμενης εβδομάδας ο Regal ανακοινώνει rematch μεταξύ των δύο και τους δίνει όλη και την μια ώρα του επεισοδίου. Ύστερα από 30 λεπτά αγώνα ο Nakamura ετοιμάζεται για το Boma Ye μέχρι που σβήνουν τα φώτα και εμφανίζεται το Balor Club. Διαλύουν τον Nakamura και το match λήγει σε No Contest. O Shinsuke για να πάρει δεύτερη ευκαιρία για τον τίτλο πρέπει να κερδίσει τον Oney Lorcan σε ένα No DQ Submission Match. Με από έναν όμορφο αγώνα 15 λεπτών ο Nakamura εκτελεί αυτό το όμορφο armbar submission ωστόσο πριν προλάβει να τα παρατήσει ο Lorcan σβήνουν τα φώτα και εμφανίζεται το Balor Club όπου διαλύει τον Nakamura. Ο Balor τον αποτελειώνει με ένα Coup Da Grace και δίνει στον Lorcan την νίκη. Στο Raw ο Balor καυχιέται για αυτά που έκανε στον Nakamura στο NXT και πως δεν πρόκειται να καταφέρει ο Shinsuke να προαχθεί στο Main roster. Τον αποκάλεσε B+ Player και τέλειωσε το promo του.
Στο Payback ο Balor αντιμετωπίζει τον Kevin Owens σε ένα No Holds Barred match για τον Universal τίτλο. Ο Finn με την βοήθεια του Balor Club καταφέρνει να χτυπήσει το Coup De Grace και να πάρει την νίκη ώστε να κερδίσει τον τίτλο. Ο Nakamura εν τω μεταξύ έχει εξαφανιστεί από τα αφού υπέστη σεναριακό τραυματισμό στον θώρακα έπειτα από το Coup De Grace του Balor. Ο Demon αντιμετωπίζει τον KO στο Extreme Rules σε ένα Steel Cage match για τον Universal τίτλο. O Balor χτυπάει ένα Coup Da Grace από την κορυφή του κελιού στον KO παίρνοντας έτσι την νίκη. Στο MITB ο επόμενος αντίπαλος του Balor είναι Zack Sabre Junior ο νυν Cruiserweight πρωταθλητής εκείνη την περίοδο σε ένα Winner Taker All Ladder Match. Ο Balor με την βοήθεια του Balor Club παίρνει την νίκη. Στο Battleground το main event είναι ένα one on one match για τον Cruiserweight τίτλο μεταξύ των Balor και Sabre με το stip να είναι submissions count anywhere. Ο Balor με την βοήθεια του Balor Club καταφέρνει να κλειδώσει ένα crossface. Εκεί όμως που πάει να κάνει tap o Sabre ακούμε το theme του Nakamura. Το κοινό εκρηγνύεται και ο Nakamura διαλύει το Balor Club και δίνει στον Zack τον τίτλο του πίσω. Και το match έχει ανακοινωθεί για το SummerSlam. Balor vs Nakamura για το Universal Cahmpionship με νικητή τον King Of Strong Style!

Rthanos: Στο Takeover Brooklyn o Nakamura επικρατεί του Samoa Joe και γίνεται ο νέος NXT Champion,τον Οκτώβριο στο NXT Takeover:Revenge ο Shinsuke νικάει ξανά τον Joe σε Last Man Standing Match.Μετά από έναν πραγματικό πόλεμο εμφανίζεται ο Hideo Itami ο οποίος κέρδισε νωρίτερα τον Oney Lorcan και τον προκαλεί σε NXT Championship match.Το ματς θα πραγματοποιηθεί τον Δεκέμβριο στο NXT Takeover:Japan και θα είναι ένα 30 Minute Iron Man Match όπου ο νικητής εκτός του τίτλου θα κερδίσει και μια θέση για το Royal Rumble match.
Ο Itami κερδίζει το πρώτο fall έπειτα από Shotgun Kick 3 λεπτά πριν το τέλος του αγώνα ο Nakamura κάνει το 1-1 μετά από 1 Kinshasa,40 δευτερόλεπτα πριν το τέλος ο Nakamura έχει τον Itami σε armbar αλλά ο τελευταίος αρνείται να παραιτηθεί και το ματς λήγει ισόπαλο χωρίς νικητή μέχρι που ο William Regal βγαίνει και λέει πως θα πρέπει να υπάρξει νικητής έτσι πάμε σε Sudden Death όπου νικητής είναι ο Hideo Itami έπειτα από GTS κερδίζοντας τον τίτλο αλλά και μια θέση στο Royal Rumble match όπου έχει το νούμερο 9 και καταφέρνει να αποκλείσει 3 αντιπάλους πριν αποκλειστεί από τον AJ Styles που στην συνέχεια κερδίζει το Rumble match.Ο Nakamura δίνει έναν τελευταίο αγώνα στο NXT Takeover:Orlando όπου χάνει από τον Kota Ibushi.3 εβδομάδες πριν το Summerslam o Universal Champion Kevin Owens που κέρδισε τον τίτλο από τον Finn Balor στο MITB PPV κάνει ένα open challenge λέγοντας πως αν ηττηθεί θα δώσει στον νικητή Title match στο Summerslam.Αυτός που απαντά είναι ο Nakamura που κερδίζει τον πρωταθλητή με ένα roll up. Στο Summerslam μετά από έναν βίαιο,σκληρό αγώνα ο Nakamura σχεδόν μπορεί να γευτεί τον τίτλο καθώς πάει για το Kinshasa δέχεται low blow από τον Owens μπροστά στον διαιτητή ο οποίος λήγει το ματς με DQ,σαν αποτέλεσμα ο Owens διατηρεί τον τίτλο στην κατοχή του.Αυτό όμως θα προκαλέσει αντιδράσεις και ο Raw GM Mick Foley ανακοινώνει πως στο Clash Of The Champions PPV θα υπάρξει ένα rematch μεταξύ Owens και Nakamura και αν ο πρωταθλητής προκαλέσει εσκεμμένα DQ ή count out θα χάσει τον τίτλο.Στο PPV o Nakamura κερδίζει καθαρά τον τίτλο και γράφει ιστορία ως ο πρώτος Ιάπωνας wrestler που κέρδισε World Title στο WWE.

ΨΗΦΙΣΤΕ ΣΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΕΝΑΡΙΟ ΠΟΥ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ!


SHARE
    Σχόλια για το άρθρο
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου