Battleground 2016: Smackdown Wοn!

To Battleground τελείωσε και εγώ προσωπικά πήγα ευχαριστημένος για ύπνο. Ήταν ένα καλό PPV. Ας δούμε αναλυτικά όλους τους αγώνες:

Breezango vs The Usos
Αυτός ο αγώνας δεν ήταν κάτι το ιδιαίτερο αλλά για ένα preshow match δεν το λες και κακό. Ο αγώνας τελείωσε με τους Breezango να είναι νικητές.

Sasha Banks and Bayley vs Charlotte and Dana Brooke
Το συγκεκριμένο ήθελα να το δω επειδή ήμουν περίεργος για το ποια θα ήταν η partner της Sasha. Και όταν ακούστηκε το theme της Bayley ήμουν αρκετά χαρούμενος διότι ήθελα να την δω στο main roster. Οι faces πήραν την νίκη έπειτα από tap out της Charlotte στο Banks Statement.

The Wyatt Family vs The New Day
To match αυτό περίμενα να ήταν προς το τέλος της κάρτας αλλά το έβαλαν μετά από το opener. Μάλλον ήθελαν να ζεστάνουν το κοινό με έναν καλό αγώνα. To match δεν απογοήτευσε και οι Wyatts πήραν την νίκη όπως ήταν αναμενόμενο.

Rusev vs Zack Ryder
Αυτός ο αγώνας περίμενα να είναι παιχνιδάκι για τον Rusev. Αλλά βγήκα λάθος. Το match αυτό αντί για τρία λεπτά κράτησε 7! Πέρα από την πλάκα ο Rusev κράτησε τον τίτλο του και επιτέθηκε στον Ryder μετά από τον αγώνα τους. Ωστόσο η επίθεση δεν κράτησε πολύ διότι ο Mojo Rawley εμφανίστηκε και έσωσε τον φίλο του.

Sami Zayn vs Kevin Owens
Τι ματσάρα! Πιστεύω πως άγγιξε το Nakamura vs Zayn. Storytelling, Reversals, Back to Back action. Όλα αυτά με έκαναν να κολλήσω στην οθόνη και να μην χάσω δευτερόλεπτο. Την νίκη πήρε ο Zayn όπως περίμενα έπειτα από 2 Helluva Kicks. Match Of The Night.

Natalya vs Becky Lynch
To match αυτό δεν το είδα διότι δεν μου ενδιέφερε καθόλου. Ήταν το bathroom break του PPV. Η Natalya πήρε την νίκη και η Becky συνεχίζει την κατηφορική πορεία της.

Darren Young vs The Miz 
Αν μου έλεγε κάποιος να χαρακτηρίσω αυτό το match με μια λέξη θα έλεγα εμετικό. Ήταν σαφώς ότι χειρότερο έχουμε δει φέτος και έριξε το IC title ακόμα περισσότερο. Δεν έχω να πω κάτι περισσότερο.

Highlight Reel 
Αυτό το segment ήταν καταπληκτικό. Είχε την επιστροφή του Orton και σε συνδυασμό με τον τρομερό heel Y2J αυτό το segment με έκανε να ξεχάσω το απαίσιο Young vs Miz.

Roman Reigns vs Seth Rollins vs Dean Ambrose
Αρκετά καλό θα έλεγα. Ανταποκρίθηκε στις προσδοκίες και δεν απογοήτευσε. Ειδικά με έναν Reigns όπου έλειπε εδώ και καιρό και τους Rollins and Ambrose που είχαν δώσει back to back αγώνες σε Raw και SD αντίστοιχα. Την νίκη στο τέλος πήρε ο Ambrose και για να κλείσει το PPV όλο το SD roster κατέβηκε στο ring για να το γιορτάσει.

Αποτελέσματα Battleground 2016
Οι Breezango κέρδισαν τους Usos
H Sasha Banks και η Bayley κέρδισαν τις Charlotte και Dana Brooke
H Wyatt Family κέρδισε την New Day
O Rusev κέρδισε τον Zack Ryder
O Sami Zayn κέρδισε τον Kevin Owens
H Natalya κέρδισε την Becky Lynch
To Miz vs Young έληξε σε Double DQ
Ο Dean Ambrose κέρδισε τους Seth Rollins και Roman Reigns

Βαθμολογία: 7.1/10
SHARE
    Σχόλια για το άρθρο
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου