Battleground 2016: Προβλέψεις από τον Kill Bill

  





Το Battleground είναι το δεύτερο κατά σειρά PPV του WWE για το φετινό καλοκαίρι. Η διεξαγωγή του θα πραγματοποιηθεί στο Verizon Center της Ουάσιγκτον και θα είναι το τέταρτο Battleground στην ιστορία της εταιρείας. Στο αγωνιστικό κομμάτι δεσπόζει φυσικά το main event, στο οποίο ο πρωταθλητής του WWE, Dean Ambrose, θα υπερασπιστεί τον τίτλο του απέναντι στους Seth Rollins και Roman Reigns. Ας πάρουμε όμως όλους  τους αγώνες με τη σειρά και ας τους αναλύσουμε.


Στο Kickoff το WWE έχει επιλέξει για πολλοστή φορά να μας δώσει έναν αγώνα χωρίς κανένα απολύτως ενδιαφέρον. Το tag team match των Usos απέναντι στους Breezango περνάει σχεδόν απαρατήρητο μπροστά από κάθε wrestling fan. Πραγματικά αποτελεί μεγάλο κρίμα ένας τόσο ταλαντούχος παλαιστής όπως ο Tyler Breeze να χαραμίζεται έχοντας ανούσιες (και ανύπαρκτες) κόντρες στην upper card. Πρόβλεψη: Νικητές οι Usos.


Αποτέλεσμα εικόνων για usos vs breezango battleground 2016



Στην κατηγορία των γυναικών δεσπόζει ο tag team αγώνας, όπου η πρωταθλήτρια Charlotte θα ενώσει τις δυνάμεις της με την πιστή ακόλουθή της, Dana Brooke, για να αντιμετωπίσουν την Sasha Banks και μια παλαίστρια της επιλογής της. Εξακολουθεί να αποτελεί μυστήριο η παρτενέρ της Boss. Ανάμεσα στα ονόματα που έχουν ακουστεί αυτά των Bayley(!!!!!!!) και Nikki Bella. Πρόβλεψη: Νικήτριες η Sasha Banks με την μυστήρια παρτενέρ της.



Αποτέλεσμα εικόνων για battleground 2016 charlotte



       Σειρά στην κάρτα έχει ο αγώνας για το US title, με τον πρωταθλητή Rusev να τίθεται αντιμέτωπος με τον Zack Ryder. Ο Βούλγαρος είναι σαφέστατα το αδιαφιλονίκητο φαβορί του αγώνα και μια νίκη του Ryder μοιάζει πραγματικά αδύνατη, δεδομένου ότι έχει ήδη πετύχει ένα upset στη φετινή WrestleMania. Από την άλλη μεριά, οι φήμες περί πιθανής μεταβίβασης του US title στο SmackDown brand παίρνουν και δίνουν, καθιστώντας το Zack ως πιθανό νικητή. Πρόβλεψη: Όντας δύσπιστος ως προς τις φήμες που ρέουν διαδίκτυο, προβλέπω μια εύκολη επικράτηση του Rusev ο οποίος αν και δεν έχει καταφέρει πολλά με τον τίτλο γύρω απ' τη μέση του, έχει σίγουρα πολύ καλύτερο title run από τους προηγούμενους πρωταθλητές Kalisto και Alberto Del Rio.

                                     
                                            
Αποτέλεσμα εικόνων για battleground 2016 poster rusev


     Ο αγώνας για το έτερο mid card title, αν και παρουσιάζει κι αυτός μικρό ενδιαφέρον, φαινομενικά είναι περισσότερο απρόβλεπτος. Το WWE προσπαθεί να "κάνει τον Darren Young σπουδαίο ξανά" (ή τουλάχιστον αυτό αφήνει να φανεί βάσει του build που του έχει κάνει τον τελευταίο καιρό). Ο Miz, αν και θεωρώ ότι διανύει το καλύτερο του title reign ως mid card champ, έχει κουράσει τον κόσμο που ψάχνει απεγνωσμένα για κάτι καινούριο. Το ερώτημα είναι, είναι ο Darren Young αυτό το καινούριο; Αν κρίνουμε πάντως από τις αντιδράσεις του κοινού προς το πρόσωπό του τις τελευταίες εβδομάδες, μάλλον όχι. Πρόβλεψη: Miz retains the title.


                                             Αποτέλεσμα εικόνων για battleground 2016 poster miz




         Ένα από τα ματς με το ωραιότερο build up είναι αυτό ανάμεσα στη Wyatt Family και τη New Day. Στα πλαίσια αυτής της κόντρας έχουμε παρακολουθήσει τις τελευταίες εβδομάδες εκπληκτικά promo από τις δύο φατριές αλλά κι ένα εξαιρετικό brawl στο camp των Wyatts. Τα νέα δεδομένα που προέκυψαν από το brand extension της Τρίτης, ο χωρισμός δηλαδή των μελών της φαμίλιας σε RAW
και SmackDown, δίνουν το προβάδισμα στην ομάδα του Bray Wyatt η οποία πιθανότατα θα πάρει τη νίκη στο φετινό κύκνειο άσμα της. Πρόβλεψη: Νικητές οι Wyatts.

         
                                                   



Αποτέλεσμα εικόνων για battleground 2016 poster wyatt





              Ο αγώνας ανάμεσα σε Becky Lynch και Natalya δεν χρήζει ιδιαίτερης προσοχής. Η νεαρή ταλαντούχα wrestler του WWE επιβάλλεται μέσα στους επόμενους μήνες να έχει μια ανοδική πορεία στην καριέρα της και να διεκδικήσει το γυναικείο τίτλο. Πρόβλεψη: Νικήτρια η Becky Lynch.


                                          


Αποτέλεσμα εικόνων για battleground 2016 poster becky




           Sami Zayn και Kevin Owens θα δώσουν την τελευταία μεγάλη μάχη τους πριν ο καθένας ακολουθήσει ξεχωριστό δρόμο στην καριέρα του. Αν αναλογιστεί κανείς τα σχέδια που κάνουν οι ιθύνοντες της εταιρείας για τον δεύτερο, τα οποία έχουν διαρρεύσει στο διαδίκτυο, εύκολα μπορεί να θεωρήσει τον Καναδό ως νικητή της αναμέτρησης. Προβλέπεται μάλιστα μεγάλο push για τον Prizefighter μετά το τέλος της κόντρας. Πρόβλεψη: Νίκη του Kevin Owens.


                                          Αποτέλεσμα εικόνων για battleground 2016 poster becky


           Όσον αφορά τον ομαδικό αγώνα 6 ανδρών ανάμεσα σε Cena, Amore, Cass και Club, εύκολα θα μπορούσε να προβλέψει κανείς την νίκη της ομάδας των faces. Το WWE σχεδιάζει έναν ακόμη αγώνα Cena vs Styles, ο οποίος θα διεξαχθεί στο επερχόμενο Summerslam, η σειρά είναι υπέρ του Phenomenal One, επομένως μπορεί εύκολα να γίνει αντιληπτό πως οι πιθανότητες είναι υπέρ της ομάδας του Champ. Πρόβλεψη: Δε θα πάω ενάντια στη λογική και θα πω πως θα νικήσουν οι Cena, Amore και Cass.


                                        





Αποτέλεσμα εικόνων για battleground 2016 poster club vs cena,amore,cass

                                         

          
Το μεγάλο ματς του φετινού Bttleground είναι και αυτό που θα κρίνει τον παγκόσμιο πρωταθλητή. Ένα dream match ανάμεσα στα πρώην μέλη της Shield, με τον νυν πρωταθλητή, και μέλος του SmackDown, Dean Ambrose, να τίθεται αντιμέτωπος με τον τέως πρωταθλητή, και μέλος του RAW, Seth Rollins, και τον πρώην πρωταθλητή, και επίσης μέλος του RAW, Roman Reigns. Η λογική λέει Rollins, δεδομένου ότι ο τίτλος πιθανότατα θα βρίσκεται στο κόκκινο brand και από τα δύο μέλη του ο Seth είναι ο περισσότερο αποδεκτός από τον κόσμο. Ωστόσο, δεν αποκλείεται να υπάρξουν αποφάσεις της τελευταίας στιγμής, με νικητή τον Ambrose, ώστε ο τίτλος να πάει στο SmackDown το οποίο φανερά θα αποτελέσει το επίκεντρο της προσοχής του κόσμου μετά από πολλά χρόνια. Μια νίκη του Roman Reigns φαντάζει λιγότερο πιθανή αλλά όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό, όλα τα αποτελέσματα είναι πιθανά. Πρόβλεψη: Νίκη του Seth Rollins και νέος πρωταθλητής.





Αποτέλεσμα εικόνων για battleground 2016 poster club vs cena,amore,cass
                                 
          Συνοψίζοντας, το φετινό Battleground είναι ένα PPV με πολλά ματς τα οποία δεν χρήζουν ιδιαίτερης σημασίας. Το γεγονός όμως ότι θα διεξαχθεί λίγες μόλις μέρες μετά το brand extension, του δίνει μια "γλύκα" αλλιώτικη από άλλα PPV των τελευταίων χρόνων. Σε συνδυασμό λοιπόν και με τον ονειρικό αγώνα που θα πραγματοποιηθεί στο main event, το γεγονός ότι το Battleground λαμβάνει χώρα στον απόηχο του πρώτου live SmackDown κάνει ακόμη και τον πιο απαιτητικό οπαδό του WWE να ανυπομονεί για να ένα show που ενδέχεται να φέρει ριζικές αλλαγές στα σενάρια της εταιρείας.








SHARE
    Σχόλια για το άρθρο
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου