Randy Orton: "Θα μπορούσε να είναι καλύτερος ο αγώνας μου με τον Lesnar στο SummerSlam"

O Randy Orton παραχώρησε συνέντευξη στο For the Win του USA Today για να προωθήσει την εμφάνισή του στη σειρά Shooter, που θα προβληθεί την επόμενη εβδομάδα στο USA Network και μίλησε μεταξύ άλλων σχετικά με τον αγώνα του με τον Brock Lesnar στο φετινό SummerSlam.

Τι είπε σχετικά με τον αγώνα του εναντίον του Brock Lesnar και αν πιστεύει ότι το τέλος του αγώνα ήταν το κατάλληλο:

"Νομίζω πως με τον Lesnar, πάντα θα είναι η περίπτωση όπου επιστρέφει κάθε μερικούς μήνες στο WWE σαν τέρας και διαλύει wrestlers οι οποίοι δουλεύουν 200 ημέρες τον χρόνο. Υπάρχει περίπτωση αυτό να γίνει κουραστικό και ενοχλητικό. Θα μπορούσα να είχα φανεί καλύτερος σε εκείνον τον αγώνα ανεξαρτήτως του τέλους που είχε καθοριστεί και συγχρόνως ο χαρακτήρας του Brock να μην είχε επηρεαστεί. Αλλά το γεγονός ότι με ρωτάτε ακόμα και τρεις-τέσσερις μήνες μετά τον αγώνα, αυτό σημαίνει ότι δημιούργησε μεγάλο ντόρο. Όμως το ότι έμεινα εκτός δράσης για τρεις εβδομάδες λόγω της διάσεισης που έπαθα στον αγώνα με εκνεύρισε τρομερά."
"Το λέμε αρκετά εμείς στα παρασκήνια ότι όταν κάποιος χτυπάει πιο δυνατά από ότι υπολογιζόταν, αυτό έπρεπε να το περιμένουμε γιατί έτσι είναι η δουλειά. Είναι δύσκολο άθλημα. Είναι δύσκολος ο χώρος και απαιτεί μεγάλη καταβολή του σώματος. Πρέπει περισσότεροι άνθρωποι να μας σεβαστούν για αυτό που κάνουμε διότι πολλές φορές τα πράγματα μπορούν να πάρουν άσχημη τροπή στο ρινγκ."

Μπορείτε να διαβάσετε ολόκληρη την συνέντευξη του Randy Orton (στα αγγλικά) εδώ: Randy Orton on breaking character, his role in 'Shooter' and his family's new addition


SHARE
    Σχόλια για το άρθρο
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου