Vince McMahon: "Το Brand Extension λειτουργεί εξαιρετικά"

O Vince McMahon βρέθηκε στη συνέντευξη τύπου του WWE για την ενημέρωση σχετικά με την οικονομική πρόοδο της εταιρείας και μεταξύ άλλων επαίνεσε την επαναφορά του Brand Extension, που όπως είπε λειτουργεί εξαιρετικά για το προϊόν.

"Λειτουργεί εξαιρετικά, λειτουργεί όπως ακριβώς το περιμέναμε", είπε ο Vince McMahon. "Μερικές φορές έχουν εμφανιστεί παλαιστές του Raw στο SmackDown Live και το αντίστροφο, αυτό είναι κάτι που θέλαμε. Αλλά την ίδια στιγμή, συστήνουμε το προϊόν σε νέους τηλεθεατές."

"Έχουμε φρέσκα ταλέντα που μπορούν να αλλάξουν brand", πρόσθεσε ο McMahon. "Οπότε για παράδειγμα, εάν δεν έχετε δει τον Roman Reigns στο SmackDown Live, τότε όταν το κάνει, αυτό θα είναι ένα σπουδαίο γεγονός. Φρεσκάρει τα ταλέντα, και μας δίνει ένα πολύ μεγαλύτερο εύρος σχετικά με το πως μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε αυτά τα ταλέντα."

O Vince McMahon πρόσθεσε ότι το Brand Extension επιτρέπει στην εταιρεία να διεξάγει περισσότερα live events και να δημιουργεί περισσότερα νέα αστέρια.

"Εάν έχεις ένα μόνο show, ή δύο με τα ίδια ταλέντα, είναι δύσκολο να δημιουργήσεις νέους αστέρες διότι υπάρχει η τάση να διατηρείς τα μεγαλύτερα ταλέντα στην κορυφή συνεχώς. Οπότε έτσι μπορούν και άλλα ταλέντα να επιτύχουν."
SHARE
    Σχόλια για το άρθρο
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου