RAW 6/2/2017: Μία σου και μία μου


                           

  Αντίποινα, για την παρέμβαση του στο Universal Championship Match της προηγούμενης εβδομάδας, έκανε ο Braun Strowman στον Roman Reigns. Ο The Monster Among Men "κόστισε" τη νίκη στον Big Dog, στο main event του RAW απέναντι στον Samoa Joe, και στη συνέχεια τον διέλυσε με κάθε τρόπο που πέρασε από το μυαλό του εκείνη τη στιγμή. Δέχθηκε την πρόταση του Brock Lesnar ο Goldberg, κανονίστηκε αγώνας για το Universal title στο Fastlane, δεν άλλαξαν κατόχους οι US και RAW Tag Team titles. Διαβάστε παρακάτω.


   Την αυλαία άνοιξε η υπογραφή του συμβολαίου, για ένταξη στο ρόστερ του RAW, από τον Samoa Joe. Τη στιγμή διέκοψε ο Roman Reigns που προκάλεσε το νέο απόκτημα του κόκκινου brand σε αγώνα αργότερα μέσα στη βραδιά, κάτι που επισημοποίησε ο Mick Foley.

                                      So Foley makes the match for tonight's Raw.

   Συνέχεια στο καταστροφικό μονοπάτι που έχει δημιουργήσει στη γυναικεία κατηγορία έδωσε η Nia Jax. Θύμα της powerhouse αυτή τη φορά η Bayley. Χρειάστηκε βέβαια και η παρέμβαση της Charlotte για να πάρει τη νίκη η Σαμοανή. Την επόμενη εβδομάδα Bayley και Charlotte θα αναμετρηθούν με διακύβευμα το RAW Womens title.

                                         

   O Braun Strowman διέλυσε στο ρελαντί τέσσερεις τοπικούς παλαιστές. Στη συνέχεια, απαίτησε από τον Mick Foley να του δώσει πραγματικό ανταγωνισμό. Ο RAW GM του ανακοίνωσε πως στο Fastlane θα αντιμετωπίσει τον Roman Reigns.

                                          

   Στο ντεμπούτο του στο WWE, ο Akira Tozawa νίκησε τον Drew Gulak με ένα German Suplex.
   
                                           

   Kevin Owens και Chris Jericho έκαναν την εμφάνιση τους για να προτείνουν έναν μεταξύ τους αγώνα για το main event της WrestleMania. Τους διέκοψε ο Goldberg ο οποίος ανακοίνωσε πως η πρόταση του Brock Lesnar για μια τελευταία αναμέτρηση μαζί του στη Grandest Stage of Em All γίνεται δεκτή. Οι δυο φίλοι φρόντισαν να "σπάσουν" τα νεύρα του θρυλικού παλαιστή πικαρίζοντας τον. Ο Goldberg ανταπέδωσε προκαλώντας τον Owens σε αγώνα για το Universal title στο Fastlane, πρόκληση την οποία δέχθηκε ο Jerichο. Στα παρασκήνια, ο Universal Champ έδειξε τη δυσαρέσκεια του για την πράξη του φίλου του.

                                           

   Παρέμειναν ομαδικοί πρωταθλητές του RAW οι Luke Gallows και Karl Anderson. Ο πρώτος επιτέθηκε, κατά τη διάρκεια του αγώνα τους με τους Cesaro και Sheamus, στον Enzo Amore που παρακολουθούσε τον αγώνα μαζί με τον Big Cass έξω από το ρινγκ. O Cass ανταπέδωσε και το ματς έληξε με DQ υπέρ των heels.

                                           Gallows & Anderson retain the titles by disqualification.

   Οι New Day κέρδισαν εύκολα τους Shinning Stars στον πιο αδιάφορο αγώνα της βραδιάς.

                                           

   Ο Kevin Owens συγχώρεσε τελικά τον Chris Jericho για την αποδοχή της πρόκλησης του Goldberg νωρίτερα στη βραδιά. Τον βοήθησε μάλιστα να επικρατήσει στο US title Match απέναντι στον Sami Zayn και να παραμείνει πρωταθλητής.

                                           After Owens superkicks Zayn, Jericho nails his challenger with the Codebreaker.

   Σε ένα backstage segment, η Charlotte πίκαρε την τραυματισμένη Sasha Banks και είπε πως την επόμενη εβδομάδα θα της στείλει παρέα την Bayley στο θεραπευτήριο.


   Την συνέντευξη του Neville στον Austin Aries διέκοψαν κατά σειρά οι Cendric Alexander, Noam Dar, Jack Gallagher, Tony Nese και TJ Perkins. Έτσι, οδηγηθήκαμε σε ένα 6 Man Tag Team Match στο οποίο επικράτησαν οι Alexander, Gallagher και Perkins. Ανακοινώθηκε πως στο σημερινό 2Ο5 Live οι πέντε που έκαναν την παρέμβαση τους στη συνέντευξη θα αναμετρηθούν σε ένα Fatal 5 Way Match και ο νικητής θα γίνει ο νούμερο ένα διεκδικητής για τον τίτλο Cruiserweight, δεδομένου ότι ο πρώην πρωταθλητής Rich Swann είναι τραυματίας.

                                           This allows Alexander to score the win for his side.

   Ο Samoa Joe επιτέθηκε βάναυσα στον Roman Reigns κατά τη διάρκεια της εισόδου του Big Dog. Κυριάρχησε στον αγώνα τους αλλά ο Reigns βρήκε τη δύναμη να τον εξουδετερώσει και να τον θέσει σε θέση για Spear. Λίγο πριν το εκτελέσει, την εμφάνιση του έκανε ο Braun Strowman που του απέσπασε την προσοχή, δίνοντας έτσι την ευκαιρία στον Joe να τον αφήσει αναίσθητο στον καμβά με ένα STO και να πάρει τη νίκη.

                                          

   Στη συνέχεια, ο The Monster Among Men πήρε τη σκυτάλη και πήρε εκδίκηση για τις πράξεις του Big Dog την προηγούμενη εβδομάδα διαλύοντας τον στην κυριολεξία με ότι βρήκε πρόχειρο εκείνη τη στιγμή στον αγωνιστικό χώρο.

                                           Strowman then lays out Reigns after the match.

   Άποψη: Σημείο 1: Σκέτη απογοήτευση το πρώτο ματς του Samoa Joe στο main roster. Έγινε "τροφή" κι αυτός για τον Roman Reigns. Πότε θα καταλάβουν ότι δεν αρέσει στον κόσμο αυτό που γίνεται; (το ότι κέρδισε ο Joe δε μου λέει τίποτα μιας και χρειάστηκε και πάλι θεϊκή παρέμβαση για να χάσει ο Big Dog).

  Σημείο 2: Δεν υπάρχει χειρότερη επιλογή για Universal title Match στη WrestleMania από ένα Goldberg vs Brock Lesnar. Part timer vs part timer και θα κάνουμε να δούμε τον τίτλο κανά χρόνο (άμα έχει μεγάλο title reign ο νικητής της αναμέτρησης τους). Μεγάλο λάθος να κερδίσει τη ζώνη ο Goldberg, ευελπιστώ σε παρέμβαση του Lesnar στο Fastlane. Οι δυο τους έχουν το star quality να δώσουν μεγάλη σημασία σε μια μεταξύ τους αναμέτρηση, δε χρειάζεται να τίθεται τίτλος υπό διεκδίκηση.

   Σημείο 3: Γενικά το σόου ήταν αφιερωμένο στους big guys. Roman Reigns, Nia Jax, Braun Strowman είχαν την τιμητική τους κάνοντας επίδειξη δύναμης.

   Σημείο 4: Επιτέλους οι Enzo Amore και Big Cass θα πάνε για τους ομαδικούς τίτλους.  Είχα βαρεθεί να τους βλέπω σε άσκοπες και κακοχτισμένες κόντρες με τους Rusev και Jinder Mahal. Ναι, ξέρω ότι υστερούν πολύ στο ρινγκ, αλλά έχουν όλα τα άλλα (mic, gimmick, crowd connection) που καλύπτουν αυτό το κενό. Επομένως το αξίζουν και με το παραπάνω ένα title reign.

   Σημείο 5: Get well soon Seth Rollins!!!

  
SHARE
    Σχόλια για το άρθρο
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου