SmackDown Live! 21/2/2017: Αμφισβητούμενος ο νικητής του Battle Royal

   “The official decision for this match is a draw,” SmackDown General Manager Daniel Bryan says. “Therefore, there is no winner. However, we will determine a winner next week.”

   Δεν υπήρξε ξεκάθαρος νικητής στο Battle Royal, που είχε σκοπό να αναδείξει τον νούμερο ένα διεκδικητή για το WWE Championship, του SmackDown Live! αυτής της εβδομάδας. Luke Harper και AJ Styles έμειναν ως το τέλος και κατάφεραν να αποκλειστούν την ίδια στιγμή, με τους διαιτητές του αγώνα να έχουν διαφορετική άποψη για το ποιος ακούμπησε το δάπεδο πρώτος. Άνοιξαν λογαριασμούς με τους John Cena και Nikki Bella οι Miz και Maryse, επανέκτησε το χρυσό η Alexa Bliss, συνεχίζουν να απειλούν τους American Alpha οι Usos. Διαβάστε παρακάτω.

   Το επεισόδιο άνοιξε με τον Daniel Bryan να καλεί στο ρινγκ τη Naomi, προκειμένου να της ζητήσει να του παραδώσει τον γυναικείο τίτλο μιας και ο τραυματισμός που αποκόμισε από το ματς με την Alexa Bliss στο Elimination Chamber δε θα της επιτρέψει να υπερασπιστεί τη ζώνη της εντός του χρονικού διαστήματος των τριάντα ημερών. Η Naomi με δάκρυα στα μάτια έκανε το χρέος της. Η πρώην πρωταθλήτρια, Alexa Bliss, εμφανίστηκε και απαίτησε να της παραδώσει ο Daniel Bryan τον τίτλο. Αντί αυτού, ο GM του blue brand όρισε αγώνα για τη ζώνη ανάμεσα σε εκείνη και τη Becky Lynch.

     “I know that when I give you this title, that right there,” she says, referring to the WrestleMania sign, “is probably gone, too.”
                                                                               
   H Alexa Bliss επικράτησε για πολλοστή φορά της Becky Lynch και κατέκτησε για δεύτερη φορά στην καριέρα της το SmackDown Womens title. Μετά τον αγώνα, η Mickie James προσπάθησε να επιτεθεί στην ηττημένη, ανεπιτυχώς όμως.

       Bliss grabs Lynch's tights and rolls her up for the win.

   Οι American Alpha κέρδισαν σε έναν σύντομο αγώνα τους Breezango. Στη συνέχεια, την εμφάνιση τους έκαναν, μέσω κοινού, οι Usos που απείλησαν γι' ακόμη μια φορά τους πρωταθλητές.

       
                                                                                                     
   Nikki Bella και Natalya έδωσαν μάχες σε διάφορα σημεία του σταδίου, στο Falls Count Anywhere Match τους. Κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης, η Nikki Bella έπεσε γι' άλλη μια φορά πάνω στη Maryse. Η Γαλλίδα ανταπέδωσε λίγα λεπτά αργότερα με επίθεση στη babyface, που εκείνη την ώρα κλείδωνε με το STF τη Natalya, κοστίζοντας της τη νίκη στον αγώνα.

                                                         
   Το Battle Royal για την ανάδειξη του νούμερο ένα διεκδικητή για το WWE Championship του Bray Wyatt έληξε με αμφισβητούμενο νικητή. Πρώτος, από τους δέκα άνδρες που απάρτιζαν τον αγώνα, βγήκε εκτός ο Mojo Rawley. Ακολούθησαν οι αποκλεισμοί των Kalisto, Dolph Ziggler και Apollo Crews. Τον Miz απέκλεισε ο John Cena. Ο Moneymaker ανταπέδωσε λίγα λεπτά αργότερα και πέταξε έξω από το ρινγκ τον Leader of Cenation. Τον Baron Corbin έβγαλε εκτός ο Dean Ambrose, ο οποίος στη συνέχεια πλήρωσε τις συνέπειες καθώς ο Lone Wolf τον άφησε αναίσθητο με ένα End of Days. Ο Luke Harper εκμεταλλεύτηκε την ευκαιρία και έβγαλε εκτός τον λαβωμένο Dean Ambrose. Ακολούθησε μεγάλη μονομαχία ανάμεσα στους AJ Styles και Luke Harper, η οποία έληξε τελικά ισόπαλη καθώς οι διαιτητές έκριναν πως και οι δυο έπεσαν στο πάτωμα την ίδια στιγμή. Ο GM του SmackDown Live!, Daniel Bryan, έκανε την εμφάνιση του και ανέφερε πως το ζήτημα θα λυθεί με αγώνα ανάμεσα στους δυο φιναλίστ την επόμενη εβδομάδα. O Harper ξάπλωσε τον AJ Styles στον καμβά με το χαρακτηριστικό του Clothesline, ενώ ο Bray Wyatt ξέσπασε σε σατανικό γέλιο εμφανιζόμενος από τη γιγαντοοθόνη.

                             The Miz eliminates Cena by sending him over the rope, but The A-Lister had already been eliminated!
                                                                       
                                 Both Superstars' feet hit the ground at the same time!
                                 
                                 Harper takes his frustrations out on Styles after the match.

   Άποψη: Σημείο 1: Μπορεί το τέλος να ξενέρωσε κάποιους οπαδούς (απ' ότι βλέπω στα social media) αλλά εμένα μου άρεσε διότι η "αγωνία" για την ανάδειξη του διεκδικητή του WWE title παρατείνεται για άλλη μία εβδομάδα. Δίνει λοιπόν λόγους το SmackDown Live! για να παρακολουθήσεις κάθε του επεισόδιο.

   Σημείο 2: Το λάθος για εμένα ήταν που άφησαν τελευταίο μαζί με τον Luke Harper τον AJ Styles και όχι κάποιον άλλον. Ο Phenomenal είναι πολύ over με το κοινό και, κακά τα ψέματα, αν θες να προωθήσεις τον Harper ως έναν από τους βασικούς face του brand σου στο δρόμο προς τη WrestleMania, δεν τον βάζεις να έχει μίνι κόντρα με τον Styles. 

   Σημείο 3: Τέθηκαν τα θεμέλια λοιπόν για το πολυσυζητημένο Mixed Tag Team Match ανάμεσα σε John Cena, Nikki Bella, Miz και Maryse. Δε με ενθουσιάζει και πολύ η ιδέα αλλά δε νομίζω ότι είχαν και πολλές εναλλακτικές επιλογές.

   Σημείο 4: Μεγάλη Alexa, δεύτερη φορά σήκωσες το χρυσό!!!! Άξια!!!!

                                Alexa is the first two-time SmackDown Women's Champion.

   Σημείο 5: Ωραίο και το promo των Usos. Τους πάει τελικά η heel persona.

SHARE
    Σχόλια για το άρθρο
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου