RAW 20/2/2017: Φονιάς γιγάντων



   Ο Braun Strowman κατάφερε να ξεπεράσει και το εμπόδιο του Big Show, για τον οποίο χρειάστηκε δύο Powerslam ώστε να καταφέρει να τον κρατήσει κάτω μέχρι ο διαιτητής να μετρήσει ως το τρία, στο main event του χτεσινού Monday Night RAW. Έστειλαν τα δικά τους ξεχωριστά μηνύματα στον Goldberg οι Kevin Owens και Brock Lesnar, ξαναδιέλυσε τον Sami Zayn ο Samoa Joe, ορίστηκαν νέοι νούμερο ένα διεκδικητές για τους ομαδικούς τίτλους. Διαβάστε παρακάτω.


   Την αυλαία άνοιξε ο Kevin Owens, που ένα όμορφο promo ενημέρωσε τον Goldberg πως θα του επιβληθεί στον μεταξύ τους αγώνα στο Fastlane και θα αποδείξει σε όλους πως οι superheroes δεν υπάρχουν στα αλήθεια. Απέφυγε να μιλήσει για τον Chris Jericho. Αργότερα στα παρασκήνια, ο Mick Foley του ανακοίνωσε πως θα τεθεί αντιμέτωπος με τον Sami Zayn μέσα στη βραδιά.

                                              After viciously betraying his former best friend, Chris Jericho, last week on Raw, WWE Universal Champion Kevin Owens says he is ready to answer the question that is on everyone’s mind.

   Οι Enzo Amore και Big Cass κατάφεραν να επικρατήσουν των Cesaro και Sheamus και να αποκτήσουν το δικαίωμα διεκδίκησης των ομαδικών τίτλων του RAW στο Fastlane. Μετά τη λήξη του αγώνα, ο Enzo πίκαρε τον Cesaro και ο Sheamus του έκλεισε το στόμα με ένα Brogue Kick.

                                               

   Η αναμέτρηση ανάμεσα στους The Brian Kendrick και Akira Tozawa δεν πραγματοποιήθηκε ποτέ, καθώς ο πρώτος επιτέθηκε στον δεύτερο πριν την έναρξη της και στη συνέχεια αποχώρησε από τον αγωνιστικό χώρο.

                                               The Wizard of Odd then cinches in the Captain's Hook before the bell even rings.

   Οι RAW Tag Team Champions, Luke Gallows και Karl Anderson, πήραν τη νίκη κόντρα στον Roman Reigns με DQ. Ο Big Dog δεν άντεξε και τους επιτέθηκε με μια καρέκλα, πριν ολοκληρωθεί το ματς, με αποτέλεσμα την ήττα του.

                                                 The Big Dog then uses it very effectively against the Raw Tag Team Champions.

   Οι New Day επιβλήθηκαν των Rusev και Jinder Mahal σε έναν filler αγώνα.

                                                 Kofi Kingston and Big E capitalize on the momentum shift and connect with the Midnight Hour for the win.

   Έξω απ' τα δόντια τα είπανε Neville και Jack Gallagher στο contract signing για τον μεταξύ τους αγώνα, με διακύβευμα το Cruiserweight title, στο Fastlane. Ο Gentleman πήρε το πάνω χέρι στο brawl που ακολούθησε τις υπογραφές και τα promos.

                                                 A brutal headbutt sends Neville flying from the ring.

   Η Nia Jax επικράτησε άνετα της Sarah Pierce σε έναν squash αγώνα. Στη συνέχεια, δήλωσε πως θα κυνηγήσει τον γυναικείο τίτλο πολύ σύντομα.

                                                  NIa Jax makes short work of Sarah Pierce.

   Το επινίκιο promo της Bayley, για την κατάκτηση του Womens title την προηγούμενη εβδομάδα, διέκοψε η Stephanie McMahon που ζήτησε από την πρωταθλήτρια  να κάνει το σωστό και να παραδώσει τον τίτλο πίσω στη Charlotte, δεδομένου ότι η νίκη της στο περασμένο RAW δεν ήρθε με δίκαιο τρόπο εφόσον τη βοήθησε η Sasha Banks. Η Boss έκανε την εμφάνιση της για να μεταπείσει τη φίλη της, η οποία εν τέλει αρνήθηκε την πρόταση της commissioner του κόκκινου brand. Με τη σειρά της εμφανίστηκε και η Charlotte που αντάλλαξε κάποιες σκληρές κουβέντες με την Sasha Banks. Η Stephanie McMahon ανακοίνωσε πως θα λύσουν τις διαφορές του με έναν αγώνα που θα διαδραματιστεί εκείνη τη στιγμή.

                                                   

  Η Sasha Banks υπέταξε τη Charlotte με το Banks Statement και πήρε τη νίκη.  Η Dana Brooke προσπάθησε να ξανακάνει την παρέμβαση της και να βοηθήσει τη Charlotte. Η Bayley όμως, που βρισκόταν στο commentary table καθ' όλη τη διάρκεια του αγώνα, τη σταμάτησε.

                                                    

   Για δεύτερη συνεχόμενη εβδομάδα, ο Samoa Joe επιτέθηκε βάναυσα στον Sami Zayn. Ως αποτέλεσμα αυτής της ενέργειας ήρθε η εύκολη επικράτηση του Kevin Owens στον μεταξύ τους αγώνα που είχε προγραμματίσει ο Mick Foley νωρίτερα στη βραδιά.

                                                     

   Ο Brock Lesnar, πάντα μαζί με τον Paul Heyman, εμφανίστηκε στα backstage για να δώσει συνέντευξη στον Michael Cole. Μέσα από τα λόγια του μάνατζερ του, ο Beast Incarnate εξέφρασε τη δική του άποψη για τον αγώνα του Goldberg με τον Kevin Owens στο Fastlane και απείλησε τον αντίπαλο του στη WrestleMania πως θα του πάρει τα πάντα.

   O Braun Strowman συνάντησε την πιο ισχυρή αντίσταση που έχει αντιμετωπίσει σε ματς, στο πρόσωπο του Big Show. Εν τέλει κατάφερε να αποσπάσει τη νίκη με δύο Powerslam. Μετά την αναμέτρηση, εμφανίστηκε ο Roman Reigns και προσπάθησε να πάρει εκδίκηση για όσα του είχε κάνει ο The Monster Among Men τις προηγούμενες εβδομάδες. Γι' άλλη μια φορά όμως έφαγε τα μούτρα του μιας και ο Strowman τον ξανάφησε αναίσθητο στον καμβά και έκλεισε το επεισόδιο πανηγυρίζοντας.

                                                                                                                                                    
           

   Άποψη: Σημείο 1: Τίποτα το ιδιαίτερο στο RAW αυτής της εβδομάδας. Κρατάω μόνο το πολύ καλό promo του Kevin Owens στην αρχή του σόου, καθώς και αυτό του Paul Heyman στη συνέντευξη του Brock Lesnar στον Michael Cole.

   Σημείο 2: Σοβαρά τώρα θέλουν να πιστέψουμε πως ο Roman Reigns δεν έχει καμιά ελπίδα κόντρα στον Braun Strowman στο Fastalane και γι' αυτό τον χτίζουν ως underdog και τον έχουν υπό σε όλα τα μεταξύ τους brawls; Κρίμα, φαίνεται πως το WWE υποτιμάει τη νοημοσύνη των οπαδών του (όχι άδικα βέβαια, για να πω και του στραβού το δίκιο... )

   Σημείο 3: Εκπληκτική πάντως η αθλητικότητα του Strowman, αν αναλογιστεί κανείς το βάρος του. Μιλάμε για έναν άνθρωπο 175 κιλών.

   Σημείο 4: Όλο το hype γι' αυτήν την εβδομάδα πάντως το είχε πάρει μέρες πριν το SmackDown Live! με την ανακοίνωση του Battle Royal από τον Daniel Bryan. Το RAW της επόμενης εβδομάδας έχει αποκτήσει κάποιο momentum με τις ανακοινώσεις των επιστροφών των Goldberg και Seth Rollins και λογικά θα είναι πολύ πιο ενδιαφέρον του χτεσινού.


   
SHARE
    Σχόλια για το άρθρο
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου