NXT 15/2/2017: Έκλεψαν την παράσταση οι Βρετανοί


Το μεγάλο ματς ανάμεσα στους Tyler Bate και Trent Seven για τη United Kingdom Championship ήταν αυτό που δέσποζε και που έκλεψε τις εντυπώσεις από το χτεσινό επεισόδιο του NXT. Οι δυο Βρετανοί παλαιστές έδωσαν τα πάντα στον αγωνιστικό χώρο και έβγαλαν μια απίστευτη αναμέτρηση, στην οποία ο πρωταθλητής διατήρησε τα σκήπτρα του. Επέστρεψαν οι #DIY, συνεχίζουν να κυριαρχούν στην Tag Division οι Authors of Pain, ανακοινώθηκε Number 1 Contenders Match για τον γυναικείο τίτλο την επόμενη εβδομάδα.


   Την αυλαία άνοιξε ένας Tag Team αγώνας, στον οποίο οι Authors of Pain επικράτησαν πανεύκολα των Garriston Spears και Lance Anoa'i.

                                              

   Η μυστική παρτενέρ της Liv Morgan για το Tag Team Match της με τις Billie Kay και Payton Royce ήταν η Ember Moon. Μολαταύτα, οι faces δεν κατάφεραν να πάρουν τη νίκη. Στα παρασκήνια, ο William Regal ανακοίνωσε Triple Threat Match την επόμενη εβδομάδα, στο οποίο η νικήτρια θα αντιμετωπίσει την Asuka για τον γυναικείο τίτλο. Συμμετέχουσες θα είναι οι Liv Morgan, Ember Moon και Payton Royce.

                                             

   Οι #DIY πραγματοποίησαν την επιστροφή τους και μίλησαν για τους Authors of Pain. Οι τελευταίοι εμφανίστηκαν για φασαρίες αλλά τελικά αυτοί που επιτέθηκαν στους πρώην Tag Team Champions ήταν οι Revival, οι οποίοι στη συνέχεια αποχώρησαν γρήγορα από το ρινγκ για να γλιτώσουν από τους Authors of Pain που όρμησαν μόλις τους είδαν.

                                              

   Σε έναν πανέμορφο αγώνα, για το United Kingdom title, που ηλέκτρισε το κοινό της Full Sail University Arena, ο Tyler Bate κατάφερε να διατηρήσει τα σκήπτρα του νικώντας τον Trent Seven με ένα Tyler Bomb. Μετά τη λήξη της αναμέτρησης, οι δυο τους έσφιξαν τα χέρια δείχνοντας σεβασμό ο ένας στον άλλο.

                                               

   Άποψη: Σημείο 1: Εξαιρετικός ο αγώνας για τον United Kingdom title στο main event. Χρειάζεται τέτοιες ματσάρες για να ανέβει το NXT. Επίσης, πολύ σωστή η προσθήκη των συμμετεχόντων του τουρνουά για αυτή τη ζώνη στο NXT brand. Εκεί θα πάρουν μπόλικο χρόνο για να ξεδιπλώσουν το ταλέντο τους στο ρινγκ και θα τους χειριστούν σωστά.

   Σημείο 2: Ο Tyler Bate είναι ο ορισμός του καλού wrestler. Καταπληκτικός, πολύ αθλητικός και ιδιαίτερος στο ρινγκ. Και είναι μόλις 19 ετών.

   Σημείο 3: Πλησιάζει και η μεγάλη επιστροφή του Kassius Ohno. Από τους πιο αδικημένους που έχουν περάσει από την εταιρεία τα τελευταία χρόνια. Ελπίζω αυτή τη φορά να τον χειριστούν σωστά.



SHARE
    Σχόλια για το άρθρο
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου