AJ Styles: "Δεν υπάρχει κάτι μεγαλύτερο από το WWE"

Ο AJ Styles έδωσε το παρόν σε μία εκδήλωση του Wizard World στο Portland και μπόρεσε να απαντήσει σε μερικές ερωτήσεις που του έγιναν σχετικά με την μεταχείρισή του στο ROH και στο NJPW και το παράπονό του από την περίοδο που ήταν στο ΤΝΑ.

Διαβάστε τι είπε σχετικά με το πως του συμπεριφέρθηκαν οι άνθρωποι του Ring of Honor και του New Japan Pro Wrestling αλλά και για το WWE:

"Το Ring of Honor μου συμπεριφέρθηκε πολύ καλά και το New Japan με αντιμετώπισε σαν αστέρα. Οπότε τους εκτιμώ γι' αυτό, καθώς βοήθησαν στην επανάκτηση της αυτοπεποίθησής μου αφού είχε μειωθεί λόγω του χρόνου που πέρασα στο ΤΝΑ. Αλλά και πάλι, κάνοντας όλα αυτά και έχοντας την ευκαιρία να πάω στο WWE...ξέρετε, μπορεί να μην αρέσει σε όλους, αλλά το WWE είναι με ευκολία το μεγαλύτερο πράγμα που υπάρχει σε ότι αφορά την πάλη, δεν υπάρχει κάτι μεγαλύτερο από αυτό. Το να βρεθείς εκεί σημαίνει ότι τα κατάφερες στην καριέρα σου."

Ο AJ Styles μίλησε επίσης για τον κλασικό αγώνα του εναντίον των Samoa Joe και Christopher Daniels και για το γεγονός ότι το ΤΝΑ ποτέ δεν τον εμπιστεύτηκε πραγματικά:

"Λοιπόν, εκείνη την εποχή ο Joe και εγώ ελπίζαμε να κάνουμε το ΤΝΑ κάτι σπουδαίο. Ξέρετε, αυτό ήταν που θέλαμε να κάνουμε. Το πρόβλημα όμως ήταν, η ιδιοκτήτρια της εταιρείας, δεν το καταλάβαινε αυτό. Δεν έβλεπε ότι ήμασταν τα αστέρια που βάλαμε το ΤΝΑ στον χάρτη, όχι μόνο εγώ, αλλά και ο Jerry Lynn, ο Christopher Daniels και ο Low Ki, όλοι εμείς που κάναμε κάτι σπουδαίο και αυτή δεν το έβλεπε. Για να γίνω καλύτερα κατανοητός, ήθελε να κάνει το ΤΝΑ μια ελαφριά έκδοση του WWE και κανείς δεν ήθελε να το δει αυτό. Ήθελαν να δουν κάτι διαφορετικό. Για ένα διάστημα, ήταν ένα καλό μέρος να δουλεύεις."

Στο τέλος ο AJ Styles πρόσθεσε ότι είναι πολύ χαρούμενος στο WWE και ότι εκεί είναι πολύ καλύτερα από οπουδήποτε αλλού έχει βρεθεί.

SHARE
    Σχόλια για το άρθρο
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου