Smackdown Live 17/1/2017: Όπου κι αν πας θα σε πιάσει


To πρώτο Women's Steel Cage match συνέβη χθες στο Smackdown Live με όχι και τόσο καθαρό τέλος. Ανακοινώθηκε Randy Orton vs Luke Harper την επόμενη εβδομάδα. Αναλυτικότερα παρακάτω.

Το show άνοιξε με τον Shane McMahon να εμφανίζεται και να ανακοινώνει πως στο Elimination Chamber το WWE Championship θα υπερασπιστεί μέσα στο Trademark Match του PPV. Διεκόπη από τον AJ Styles ο οποίος χαρακτήρισε χαζή την ιδέα του και άρχισε να παραπονιέται. Ο John Cena ήταν αυτός που εμφανίστηκε μετά και πριν προλάβει να πει πολλά ο Styles τον σταμάτησε και άρχισε να επευφημεί τον εαυτό του. Ο τελευταίος που εισήλθε ήταν ο Miz και αφού αντάλλαξε προσβολές με τον AJ Styles ο Shane McMahon τους έβαλε σε αγώνα. 

Οι AJ Styles και Miz έδωσαν έναν κανονικής διάρκειας αγώνα όπου έληξε με DQ υπέρ του Miz. Ο αποκλεισμός ήρθε αφότου ο Styles επιχείρησε να ρίξει τον Miz πάνω στον 16-Time World Champ χωρίς επιτυχία μιας και ο Champ έπιασε τον Awesome One ρίχνοντας τον στο barricade. Μετά τον αγώνα οι Miz και Styles προσπάθησαν να επιτεθούν στον Cena ανεπιτυχώς μιας και έλαβαν δύο AAs.
Match Rating: 2.75

H Nikki Bella κάλεσε την Natalya στο ring για να λύσουν τις διαφορές τους. Εκείνη ποτέ δεν ήρθε αλλά εμφανίστηκε στο titantron όπου βρισκόταν σε μια μπουτίκ με WWE merchandise. Παραπονέθηκε στον μαγαζάτορα για την απώλεια του δικού της merchandise πετώντας τα υπόλοιπα ρούχα μέχρι που την έπιασε η Nikki έχοντας έτσι ένα ολιγόλεπτο brawl.

Στον επόμενο αγώνα ο νέος Intercontinental Champion Dean Ambrose τέθηκε αντιμέτωπος με τον Randy Orton. Ο Ambrose πήρε την νίκη μετά από παρέμβαση του Luke Harper και μετά τον αγώνα οι Harper και Orton πήγαν να πιαστούν στα χέρια. Ο Wyatt τους χώρισε και χαστούκισε τον Harper με αποτέλεσμα να έρθουν αντιμέτωποι οι Orton, Harper την επόμενη εβδομάδα.  Match Rating: 3

Σειρά είχε το King's Court με καλεσμένο τον Dolph Ziggler. Ο Lawler είπε στον Ziggler ότι η αλλαγή χαρακτήρα δεν θα του κερδίσει αγώνες με τον τελευταίο να πηγαίνει για την αποχώρηση του. Τελικά έμεινε στο ring και θύμισε στον Lawler ότι αυτός είναι ο φταίχτης για την ανακοπή που είχε ο θρυλικός παλαιστής μερικά χρόνια πριν. Τέλος εκτέλεσε ένα kick στον θώρακα του Lawler αποχωρώντας από το ring.

Σειρά είχε το main event το οποίο έγραψε την ιστορία του ως το πρώτο Steel Cage match με γυναίκες. Η Alexa Bliss μετά από έναν μεγάλης διάρκειας αγώνα πήρε την νίκη με την βοήθεια της La Luchadora που παρά το Steel Cage stipulation κατάφερε να καθορίσει το αποτέλεσμα του αγώνα των δύο γυναικών. Τελικά αποκαλύφθηκε πως η La Luchadora ήταν η Mickie James πανηγυρίζοντας με την Bliss για να κλείσει το show. Match Rating: 3.25


Άποψη: Το Smackdown αυτής της εβδομάδας παρά τους λίγους αγώνες που είχε κατάφερε να βγάλει ένα αξιόλογο show. Το opening segment είχε τους μεγαλύτερους stars του show και ήταν απολαυστικό μιας και οι 4 έχουν αρκετά καλά mic skills. Το πρώτο match της βραδιάς ήταν καλό για opener και είχε το κατάλληλο τέλος χωρίς να χάσει κάποιος το Momentum που είχε αναπτύξει τον τελευταίο καιρό. Το segment με τις Nikki Bella και Natalya είναι αδιάφορο σε πολλούς συμπεριλαμβανομένου και μένα και αργά η γρήγορα χρειάζεται να τελειώσει. Το feud ανάμεσα στους Wyatts εξελίσσεται ωραία και σιγά σιγά φέρνει το τέλος του stable κάτι θετικό μιας και οι Harper και Wyatt (O Orton είναι ήδη established) έχουν πολλές προοπτικές στο midcard και main event του show αντίστοιχα(Οι Orton και Ambrose έδωσαν έναν πολύ ωραίο αγώνα επίσης). Το King's Court ήταν καλό με τον Ziggler να ανεβάζει τον heel χαρακτήρα με την επίθεση που πραγματοποίησε στον Lawler μέσα στο Hometown του. Τέλος το main event ήταν αρκετά καλό με σωστό νικητή και σωστή επιλογή για την La Luchadora με αυτήν να είναι η Mickie James.
SHARE
    Σχόλια για το άρθρο
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου