Ric Flair: Έπρεπε να νικήσει ο Reigns τον Balor

Στο τέταρτο επεισόδιο του Ric Flair Show, ο Ric Flair ανέλυσε τα πρώτα επεισόδια του Raw αλλά και του SmackDown στην New Era του WWE.

Κατά τη διάρκεια του σόου, ο Flair επαίνεσε το Main Event του SmackDown, στο οποίο ο Ziggler έγινε πρώτος διεκδικητής για το WWE World Championship του Dean Ambrose στο SummerSlam.
"Την Τρίτη στο SmackDown, επιτέλους ο Ziggler πήρε τη νίκη που άξιζε. Ήταν ένας εξαιρετικός αγώνας στο SmackDown. Ο Dolph νίκησε και τώρα θα αντιμετωπίσει τον Ambrose στο SummerSlam. Και αυτό το ματς άργησε πολύ να έρθει για τον φίλο μου τον Dolph." Έπειτα συνέχισε, "ήταν ένας πολύ καλός αγώνας στο τέλος. Η επιστροφή του Wyatt δίνει σημασία στο προϊόν, ο John Cena φάνηκε πολύ καλός, όπως και ο AJ Styles. Και το γεγονός ότι το αποτέλεσμα του αγώνα ήταν απρόβλεπτο είναι πολύ καλό για το show και την εταιρεία. Έχει ξαναπάρει push και προηγουμένως, αλλά δεν αξιοποιήθηκε σωστά. Υπάρχει πολύ ταλέντο στην εταιρεία. Και φυσικά, η επιστροφή του Randy Orton ήταν καταπληκτική και όταν είναι υγιής είναι ο καλύτερος ψυχαγωγός
στην εταιρεία μας εκτός αν δουλεύει ο Triple H, οπότε είμαι χαρούμενος που γύρισε ο Randy. Νομίζω πως όλα είναι πολύ καλά!"

Η γνώμη του Flair είναι πως ο Reigns έπρεπε να νικήσει τον Balor στο Main Event του Raw
"Νομίζω πως ο Roman έπρεπε να νικήσει. Είμαι μεγάλος οπαδός του Roman Reigns. Και θα είμαι ειλικρινής μαζί σας, ο Finn μου θυμίζει τον Dynamite Kid. Έχει αυτό νόημα; Έχουν παρόμοια εμφάνιση, ίδιο στυλ δουλειάς και είναι εξαιρετικοί παλαιστές. Δεν μειώνω την απόδοσή του στον αγώνα, αλλά είμαι οπαδός του Reigns και πιστεύω πως και αυτός είχε μερίδιο στον αγώνα. Για μένα ο Roman έχει από τις καλύτερες εμφανίσεις στην επιχείρηση. Είναι πολύ όμορφος. Μιλάει καλά. Επανέκτησε την αυτοπεποίθησή του. Έχει περάσει από δύσκολες στιγμές, που όλοι περνάμε στην ζωή, αλλά είμαι οπαδός του. Αυτό δεν μειώνει κάτι από τον Balor και πιστεύω πως ο αγώνας του Dolph Ziggler εναντίον του Dean Ambrose θα είναι τεράστιος στο SummerSlam, το βλέπω πως θα είναι μεγαλύτερος αγώνας από το Seth Rollins εναντίον Finn Balor. Απλώς πιστεύω πως ο Seth έχει πολύ εμπειρία. Και όπως έχω πριν, ο Seth Rollins είναι ο δεύτερος Randy Orton. Είναι τόσο καλός."

Σύμφωνα με τον Flair, o Balor είναι σχετικά μικρόσωμος και δεν θα βρεθεί ποτέ στο Main Event μιας WrestleMania, καθώς όπως λέει κανένας cruiserweight δεν θα το κάνει ποτέ αυτό
"Εάν κοιτώ στο τι θα φέρει χρήμα στην εταιρεία, αυτό που θα πλήρωνα να δω είναι το Dolph Ziggler εναντίον του Ambrose προτού πλήρωνα για να δω το Balor vs Rollins. Νομίζω πως και ο Finn είναι εξαιρετικός. Απλώς πιστεύω πως ο Seth είναι ένας πραγματικός heavyweight champion, όπως και ο Roman, και δεν νομίζω πως θα δούμε μια ημέρα ένας cruiserweight να βρίσκεται στο Main Event μιας WrestleMania. Μπορεί και να κάνω λάθος. Ο Finn είναι cruiserweight. Αν τους δείτε και τους δύο δίπλα-δίπλα, πιστεύω πως έχε τρομερή φυσική κατάσταση, αλλά είναι πιο μικρόσωμος. Δεν πιστεύω πως ζυγίζει πάνω από 90 κιλά."

SHARE
    Σχόλια για το άρθρο
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου